fbpx
0113 – 218 428
info@jepe-it.nl

Cloud

JéPé IT Workplace 365

Zijn de laptops en computers van je mensen wel in optima forma? Zijn ze snel, veilig en betrouwbaar? Zijn ze zo ingericht dat ze je helpen conform de wet om te gaan met data zoals persoonsgegevens? Gebruiken ze de juiste software, is iedereen goed beveiligd tegen spam en malware en wordt er een back-up gemaakt van al je data en processen? Vragen waar je je als ondernemer eigenlijk helemaal niet mee bezig wilt houden. Een ondernemer moet ondernemen en zorgen maken om je IT hoort daar niet bij.

Meebewegen met het digitale landschap

Met onze diensten nemen we jou die zorgen uit handen, al jaren. Maar we zitten niet stil. Het digitale landschap verandert razendsnel. We willen overal kunnen werken, wanneer en waar we maar willen. Dat kan met JéPé IT Workplace 365.

Jouw werkplek aangepast aan jouw branche

Niet elke branche heeft dezelfde wensen en eisen. Daarom bieden we verschillende variaties van JéPé IT Workplace 365. Speciaal voor ondernemers in de zorg, voor ondernemers in de financiële wereld en voor creatives hebben wij JéPé IT Workplace 365 tot in detail onder de loep genomen. Als fotograaf of ontwerper wil je probleemloos grote bestanden versturen. In de zorg speelt de AVG zo mogelijk nog een grotere rol dan in andere branches. Zo kent elke branche zijn eigen uitdagingen. Daar zijn wij mee aan de slag gegaan. Met specifieke abonnementen hebben we JéPé IT Workplace 365 aangepast aan jouw branche.

Net even anders? Kies dan voor JéPé IT Flex 365!

Wil je het toch net even anders? Geen probleem. JéPé IT Flex 365 is gemaakt voor organisaties die een maatwerkoplossing zoeken die niet binnen een van de genoemde bundels valt. Het is als het ware een blanco boek waar je allerlei dingen aan toe kunt voegen, tot het boek je past als een jas.

Online of offline?

Heb je je software het liefst op je computer geïnstalleerd? Geen enkel probleem! Of kies je voor de kostenefficiënte online versie en ga je daarmee voor flexibiliteit?

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de verschillende branchespecifieke oplossingen die JéPé IT Workplace 365 biedt? Benieuwd naar de voor- en nadelen van de online versie en van de lokale installatie? We vertellen je er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0113 – 218428 of mail naar j.depundert@jepe-it.nl en we maken een afspraak!

  • X
  • Meer weten?

    Wij helpen je optimaal met technologie om te gaan, zodat het je productiviteit, effectiviteit en daarmee zelfs creativiteit vergroot en geen stress veroorzaakt. Wil je meer weten? Dan kun je me bereiken op 0113-218 428 of via info@jepe-it.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram