JéPé IT hecht veel waarde aan duidelijke en transparante informatieverstrekking aan haar klanten, om deze reden hanteren wij standaard tarieven zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Hieronder vindt u een overzicht van de door ons gehanteerde doorlooptijden en tarieven. Alle prijzen op onze website zijn inclusief thuiskopieheffing en BTW tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Doorlooptijden

Reparatiegemiddeld 1-5 werkdagen
Herinstallatiegemiddeld 1-5 werkdagen
Malware verwijderengemiddeld 1-5 werkdagen
Systeemcheckgemiddeld 1-5 werkdagen

Tarieven

Reparatiein principe repareren we tot een bedrag van € 120,- direct. Daarboven, of als we van mening zijn dat de te maken kosten niet meer in verhouding staan tot het product, ontvangt u een prijsopgave. Indien niet tot reparatie wordt overgegaan, bedragen de onderzoekskosten € 45,-
Onderzoekskostende onderzoekskosten bedragen € 45,-, wanneer u de reparatie door ons uit laat voeren vervallen de onderzoekskosten.
Bezoek particuliereneerste uur € 75,00, daarna € 18,75 per 15 minuten, excl. voorrijkosten.
Verzekeringsvraagonderzoekskosten inclusief rapportage i.v.m. verzekeringsvraag € 75,-
Garantie externe leveranciergarantie afhandeling (diagnose stellen, opsturen, controleren en nalopen) € 75,-
Voorrijkostenwij berekenen geen vast tarief aan voorrijkosten maar brengen de reistijd en tijd van bezoek in rekening tegen uurtarief á € 75,00 per uur. Er wordt minimaal 1 uur in rekening gebracht, daarna € 18,75 per 15 minuten.