Met JéPé IT Managed Services nemen wij de zorg van jouw ICT-omgeving uit handen. Zo kun jij met een gerust gevoel doen waar je het liefste doet: ondernemen.

JéPé IT heeft jarenlange ervaring met het onderhouden en ondersteunen van diverse ICT-omgevingen. Vanuit deze ervaring, én de input van onze klanten, hebben wij de dienst Managed Services ontwikkeld. JéPé IT Managed Services biedt een hoge mate van flexibiliteit en neemt de zorg van je ICT-omgeving uit handen.

JéPé IT Managed Services bestaat uit een aantal onderdelen, die in combinatie of los van elkaar kunnen worden afgenomen:

Onze nieuwste trots: JéPé IT Managed User
Wij boden al JéPé IT Managed Werkplek, een oplossing die ervoor zorgt dat je computer of laptop altijd in optima forma is: snel, veilig en betrouwbaar. Met JéPé IT Managed User breiden we die oplossing uit. Behalve de Microsoft 365-omgeving, het volledige Office-pakket, SharePoint en e-mail, biedt onze oplossing geavanceerde spamfiltering inclusief malwarebescherming en een gedegen back-up van alle data en processen in de Cloud. En dat voor een vast bedrag per maand, zonder verrassingen. Afspraak is afspraak, dat is wel zo duidelijk!

De basis ligt nog altijd in Goes
Met JéPé IT Managed Services ondersteunen we talloze ondernemingen. Negentig procent van het beheer doen we op afstand, zodat we bij problemen snel kunnen schakelen. Daarbij speelt afstand geen rol. Telefonisch, per e-mail of via de JéPé IT Self Service Portal: de specialisten van JéPé IT staan altijd voor onze klanten klaar. Toch vinden wij het belangrijk dat we binnen een uur bij de klant kunnen zijn. Als mensen ons bellen, betekent dat vaak dat ze door een probleem niet kunnen werken. Dat willen we zo snel mogelijk oplossen, al is het midden in de nacht. Dat is onze service, daar staan we voor!

Interesse?
Is je interesse in JéPé IT Managed Services – of één van de onderdelen – gewekt? Bel ons op 0113-218428 of mail naar info@jepe-it.nl.

Het team van JéPé IT uit Goes; echte Zeeuwen, voor heel Nederland
Met ons team van zeven medewerkers bedienen we vanuit Goes ruim duizend particulieren en meer dan tweehonderd zakelijke klanten. Dit doen we vanuit de visie dat achter bijna iedere particulier een bedrijf schuilt en andersom. JéPé IT is actief sinds eind jaren negentig en is gestaag gegroeid: beheersbaar. Als echte Zeeuwen – pioniers, nuchter en aards – is het niet onze ambitie om de grootste IT’er van Zeeland te worden. Het bezoeken van klanten blijft voor ons heel belangrijk: dan zie je soms kleine dingen die niet worden gemeld maar wel kunnen worden opgelost. Wij willen de beste zijn voor onze klanten, waar dan ook in Nederland. Heldere communicatie, goede afspraken en een open houding naar onze klanten. Dat is JéPé IT.