Zonder een passende internetverbinding mist u klanten en dus omzet. Maar ook nieuwe kansen dienen zich razendsnel aan via internet. Een goede internetverbinding is een must. Ook voor uw onderneming. Snel en stabiel dat zijn de kenmerken van onze internetverbindingen. JéPé IT levert kwalitatief hoogwaardige internetverbindingen, en denkt met u mee over de veiligheid en beschikbaarheid ervan. Als uw bedrijf erg afhankelijk is van een internetverbinding is het zelfs mogelijk om te kiezen voor dubbel uitgevoerde hardware én dubbel uitgevoerde internetverbindingen eventueel met een back-up via een mobiele verbinding.

Zoals u van ons mag verwachten verzorgen wij voor u het hele proces. Dit proces begint al bij het adviseren van de juiste verbinding voor uw situatie en loopt door tot de daadwerkelijke oplevering van de desbetreffende verbinding bij u op locatie.
Doordat wij gebruik maken van de betrouwbare netwerken van de grote zakelijke providers (KPN, BBned en Tele2) bent u ervan verzekerd dat u een kwalitatief goede verbinding hebt. Dit betekent voor u dat we bijvoorbeeld een hogere garantie af kunnen geven op de verbinding, of een hogere snelheid kunnen leveren dan gebruikelijk. Is een internetverbinding voor u van cruciaal belang, dan kunnen we er zelfs zorgen dat wanneer één verbinding niet werkt uw systeem automatisch overschakelt op een wel werkende verbinding.

Pinnen met uw internetverbinding

Betalen uw klanten veelal via pin? Maak dan gebruik van een onze internetverbindingen. Pinnen via onze internetverbindingen gaat razendsnel. Veel sneller dan via een inbelverbinding. Nog een voordeel? Het is gratis als u nu een internetverbinding bij JéPé ICT afneemt, ongeacht het aantal pintransacties.

Alarminstallatie

Heeft u nog een alarminstallatie via een aparte telefoonlijn? Internetverbindingen bij JéPé ICT zijn geschikt voor alarm over internet. Geschikte alarmcentrales kunnen worden gekoppeld aan onze internetverbindingen waardoor u geen losse telefoonlijn meer nodig heeft. Uiteraard kunt u uw internetverbinding tegelijk benutten voor internetten, bellen, pinnen en andere applicaties. Uiteraard leveren wij ook de hardware voor de diverse verbindingen. Van simpele routers tot geavanceerde firewall. Wij adviseren, implementeren en beheren!

De volgende internetverbindingen zijn onder andere beschikbaar

Maximale uploadsnelheidMaximale downloadsnelheid
ADSL1 Mbps24 Mbps
SDSL2,3 Mbps2,3 Mbps
VDSL8 Mbps80 Mbps
EOK20 Mbps20 Mbps
Glasvezel200 Mbps200 Mbps
3G2 Mbps10 Mbps
4G10 Mbps50 Mbps

*De genoemde snelheden zijn het theoretisch maximaal haalbare. De daadwerkelijke snelheid is afhankelijk van uw locatie en omgevingsfactoren.

Is uw interesse in JéPé IT Verbindingen gewekt? Bel ons op 0113-218428 of mail naar info@jepe-it.nl