Goes, 31 maart 2016 – JéPé IT heeft dit jaar twee ICTWaarborg Awards in de wacht gesleept. Hierdoor mag JéPé IT zich aankomend jaar ‘Computerwebwinkel en Servicebedrijf van het jaar 2016 voor de provincie Zeeland’ noemen. Ook vorig jaar viel JéPé IT in de prijzen in de vakgroepen ‘Computerwebwinkel, Servicebedrijf en Zakelijk Dienstverlener van het jaar 2015’. In 2014 werden voor JéPé IT de eerste Awards uitgereikt in de vakgroepen ‘Computerwebwinkel en Servicebedrijf van het jaar 2014’

JéPé IT wint opnieuw ICTWaarborg AwardsJéPé IT is door het publiek gekozen uit 5.000 deelnemende ICT bedrijven. “Op deze Awards zijn we dan ook erg trots”, aldus Jean-Paul de Pundert, eigenaar van JéPé IT. “3 jaar op rij in de prijzen vallen is natuurlijk geweldig. Vooral omdat het gaat om een publieksprijs waarbij je klanten uiteindelijk bepalen of je het echt goed doet. Deze Awards krijgen dan ook wederom een mooi plekje in ons pand aan de Smithweg in Goes.”

JéPé IT is opgericht in 1999 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de toonaangevende ICT bedrijven voor de Bevelanden. Ongeacht of u een nieuwe computer zoekt, uw netwerk en servers wilt laten beheren of uw computer opgeschoond moet worden in verband met vervuiling van een virus, spyware of malware. JéPé IT heeft het antwoord op al deze vragen. Naast de verkoop van hardware, software en aanverwante ICT-services biedt JéPé IT ook all-in systeembeheerscontracten en clouddiensten waaronder Office 365.

ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. ICTWaarborg biedt de zekerheid dat je als klant deskundig en goed wordt geholpen.