Telefonie die u gewend bent, maar dan beter!

Wij maken telefonie (VoIP) makkelijk. Het enige dat u nodig heeft is een stabiele internetverbinding en een VoIP geschikte telefoon (vast of draadloos) daarna kunt u bellen en gebeld worden. Ons VoIP platform is uw telefooncentrale. Vanaf deze plaats worden alle gesprekken afgehandeld en verbonden naar andere providers zoals KPN, Vodafone, T-Mobile, Telfort, Tele2 en vele andere. Er is dus geen telefooncentrale meer nodig op uw locatie.

Op het VoIP platform kunt u meerdere toestellen vanaf verschillende locaties koppelen. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit Goes, Middelburg en Terneuzen op dezelfde telefooncentrale aangesloten zijn waarbij onderlinge gesprekken gratis zijn. En groeit uw bedrijf? Dan groeit uw telefooncentrale gemakkelijk met u mee!

Vrijheid
Met VoIP van JéPé IT wordt uw telefonie flexibel. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over de capaciteit van uw telefooncentrale. Uw telefooncentrale groeit en krimpt namelijk gewoon met u mee. Komt er een medewerker bij, kunt u eenvoudig een extra abonnement afsluiten. En heeft u een abonnement over kunt u dit abonnement eenvoudig stopzetten.

Capaciteit
Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden over één netwerkverbinding is nagenoeg onbeperkt. Slechts de snelheid van de internetverbinding beperkt het aantal gelijktijdige gesprekken.

Locatie onafhankelijk
VoIP is gekoppeld aan een telefoontoestel en niet aan een geografische locatie. Dit maakt verhuizen (intern/extern) of werken op locatie (thuiswerken) zeer eenvoudig. Bovendien hoeft de netwerkbeheerder geen aparte kabels meer te trekken. De kabels voor het computernetwerk kunnen worden gebruikt voor zowel de telefonie als de computers.

Gemakkelijk overstappen
Om te bellen via VoIP van JéPé IT is slechts het afsluiten van het contract noodzakelijk. JéPé IT regelt vervolgens de verhuizing van een of meerdere telefoonnummers naar het VoIP platform. Tevens verzorgt JéPé IT de opzegging bij uw huidige aanbieder.

Veilig
Een logisch gevolg van een storing met uw internetverbinding is dat u niet meer bereikbaar bent. Althans, niet via uw VoIP telefoon. Het platform van JéPé IT schakelt de binnenkomende gesprekken gewoon door naar uw mobiele telefoon wanneer een VoIP-telefoon geen netwerkverbinding heeft. Zo blijft u altijd bereikbaar. Ook een voordeel van JéPé IT Hosted VoIP.

Goedkoper
Met JéPé IT Hosted VoIP belt u gemiddeld 25% goedkoper dan met KPN. Uw medewerkers bellen onderling gratis, ongeacht op welke vestiging de medewerker werkzaam is. Indien een bedrijf meerdere vestigingen of vestigingen in het buitenland heeft is de maandelijkse besparing op de gesprekskosten aanzienlijk.

Uitgebreide functionaliteit

Wachtrij: deze zeer geavanceerde functie wordt ook wel een van de mooiste functies van ons platform genoemd. Met een wachtrij worden klanten tijdelijk geparkeerd als alle medewerkers in gesprek zijn. De klant hoort een achtergrondmuziek en desgewenst vertelt het systeem hoeveel wachtenden er nog zijn. De gedetailleerde wachtrij rapporten en statistieken zijn van groot belang voor bijvoorbeeld call center monitoring.
BLF (busy lamp field): door middel van een rood of groen lampje op uw toestel kunt u zien welke collega in gesprek is, gebeld wordt of beschikbaar is. Deze functie werkt indien gewenst zelfs als uw collega op een andere vestiging werkzaam is.
Oproep Cascading: zorg ervoor dat een gesprek altijd wordt beantwoord. Door de functie cascading kunt u één of meerdere toestellen na een bepaalde tijdsinterval mee laten rinkelen.
Call Pickup: deze interessante functie biedt gebruikers de mogelijkheid om een gesprek van een ander toestel op te nemen. Een secretaresse kan zo een gesprek beantwoorden van een collega, zonder dat ze daarbij haar bureau verlaat.
Voicemail: indien u niet bereikbaar bent kan de voicemail uw telefoon beantwoorden. De voicemail is vooraf in te programmeren zodat deze automatisch in en uit schakelt op de gewenste momenten. Het bericht kan als geluidsbestand naar uw e-mailadres worden verstuurd.
Niet storen (do-not-disturb): indien u druk bezig bent en niet gestoord wilt worden door een telefoontje kunt u uw telefoon op DND zetten.
Conferenties: voor gesprekken met meerdere personen tegelijkertijd.
Fax2mail: ontvang faxen als PDF op een door u aangegeven e-mailadres.
Inkomende oproep regels: indien gewenst kunt u zelf doorschakelingen instellen via een overzichtelijk online beheerpaneel. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat een gesprek naar uw mobiele telefoon wordt doorgeschakeld tussen 10:00 – 11:00 uur als het nummer afkomstig is uit Utrecht.
Oproep parkeren: gesprekken kunnen worden geparkeerd en op een ander toestel opgenomen worden.
Call Forward: wanneer u niet achter uw bureau zit wilt u geen belangrijke gesprekken missen. Doorschakelen naar een ander toestel of zelfs naar uw mobiele telefoon is dan de oplossing.

Schakel over naar slim bellen via JéPé IT en geniet van deze voordelen

  • Fikse kostenbesparingen t.o.v. traditioneel bellen
  • Superieure geluidskwaliteit
  • Gemakkelijk overstappen
  • Eenvoudig schaalbaar
  • Veel meer mogelijkheden

Is uw interesse in JéPé IT Hosted VoIP gewekt? Bel ons op 0113-218428 of mail naar info@jepe-it.nl