Overal toegang tot uw bedrijfsbestanden, kan dat veilig? JéPé IT Online Storage biedt u een eenvoudige en veilige manier om uw bedrijfsbestanden te delen, synchroniseren en back-uppen.U heeft dus altijd en overal toegang tot uw gegevens, maar kunt uw bestanden ook veilig delen met uw relaties.

Overal toegang tot uw bestanden

Met JéPé IT Online Storage maakt u een beveiligde kluis aan uw op computer, ook wel ‘vault’ genoemd. Alle bestanden en mappen die u daarin opslaat worden beveiligd met 256-bit encryptie. Uw bestanden en mappen worden pas zichtbaar, toegankelijk en met de cloud gesynchroniseerd nadat u bent aangemeld met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Uw bestanden zijn zowel online als offline beschikbaar.

Uw bestanden veilig delen

In plaats van grote bestanden of volledige mappen te mailen, kunt u gebruik maken van de ‘filelink’ of ‘folderlink’ functie van JéPé IT Online Storage. Daarmee kunt u uw relaties een mail sturen met daarin een link naar het bestand of de bestanden die u wilt delen. U hoeft de data dus niet eerst te uploaden en de ontvanger heeft geen licentie JéPé IT Online Storage nodig om deze bestanden te kunnen bekijken. Deelt u vaults met andere JéPé IT Online Storage gebruikers, bijvoorbeeld collega’s of (externe) projectleden, dan kunt u verschillende toegangsrechten toewijzen met betrekking tot het wijzigen van bestanden, uitnodigen van anderen voor de vault en het versturen van bestanden.

TheftGuard beveiliging

Versleutelde opslag en wachtwoordbeveiliging is slechts de eerste linie van veiligheid. In geval van diefstal of verlies van een apparaat waarop JéPé IT Online Storage is geïnstalleerd, kunnen alle bestanden en mappen in de JéPé IT Online Storage vaults op afstand worden gewist voordat een onbekende gebruiker toegang tot uw data probeert te krijgen. De ‘tracking functie’ van JéPé IT Online Storage zorgt er zelfs voor dat u in Google Maps kunt zien waar uw apparaat zich bevindt.

Back-up & herstel van uw bestanden

Met JéPé IT Online Storage blijven uw bestanden beschikbaar als uw harde schijf crasht of uw apparaat wordt gestolen. JéPé IT Online Storage slaat uw bestanden op in de cloud, maakt back-ups van uw data en zorgt ervoor dat u met de herstelfuncties eerdere versies van bestanden (tot 14 dagen) terug kunt zetten.

De voordelen van JéPé IT Online Storage

  • Altijd en overal beschikbaar
  • Veilig door versleuteling van uw bestanden
  • Ongelimiteerde opslagcapaciteit op basis van Fair Use
  • Uitgebreid versiebeheer
  • Verwijderde bestanden herstellen
  • Bestanden of mappen veilig delen met anderen
  • Uitgebreid gebruikers- en rechtenbeheer
  • Uw bestanden overal beschikbaar
  • Integratie in Windows Verkenner of Mac Finder
  • Apps voor iPhone, iPad, Windows Phone, BlackBerry en Android beschikbaar

Is uw interesse in JéPé IT Online Storage gewekt? Bel ons op 0113-218428 of mail naar info@jepe-it.nl