0113 – 218 428
info@jepe-it.nl

Over ons

JéPé IT is een ICT bedrijf. Het team van JéPé IT bestaat uit professionele liefhebbers

Het team van JéPé IT onderscheidt zich door klantvriendelijk en duidelijk te zijn: heldere communicatie, goede afspraken en een open houding naar de klant kenmerken de JéPé IT-professionals.

Ons compacte team heeft een hands-on mentaliteit en denkt oplossingsgericht. In onze filosofie zijn wij er voor de klant en diens ICT-omgeving. Die omgeving moet zo optimaal mogelijk functioneren; daar staan wij voor. We bieden ict diensten aan door heel Zeeland en zijn gevestigd in de Poel in Goes. Voorbeelden van ICT diensten van ons zijn ICT security, IT big data storage, ICT consultancy en het werken in de cloud door Microsoft Office 365. Wij bedienen een 500-tal zakelijke klanten tot maximaal 250 werkplekken. Wij zijn een full service ICT bedrijf voor het mkb. 

Visie

JéPé IT is actief sinds eind jaren negentig. We zijn een ICT bedrijf met klanten in de omgevingen van Goes, Middelburg en Vlissingen. Wij zijn de afgelopen jaren gestaag gegroeid: beheersbaar. Het is niet onze ambitie om de grootste IT’er van Zeeland te worden. Wij willen de beste zijn voor onze klanten. En via die weg willen we gestaag door blijven groeien.

Pasfoto Jean-Paul de Pundert

Jean-Paul de Pundert

Founder & CEO
Pasfoto Martin Gijssen

Martin Gijssen

Technical Operations Manager
Pasfoto Antoine de Keizer

Antoine de Keizer

Privacy & Security Adviseur

Sandra van der Ster

Office-manager
Pasfoto Johan Kosters

Johan Kosters

Service & Buitendienst

Eline Dominicus

Backoffice

Wouter Sinke

IT Specialist
Pasfoto Peter Butijn

Peter Butijn

Service & Buitendienst

Maurice Oudijk

Supportdesk
Wil je ook bij ons werken? Bekijk dan de vacature ICT consultant.
search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram