fbpx

5 keer beter werken met jouw Surface for Business

Alle blog items

Met het juiste apparaat werk je beter. Om alle type medewerkers perfect door hun werkdag te loodsen, ontwikkelde Microsoft verschillende Surface-varianten, speciaal voor de zakelijke markt. Welke het best bij jou past? Dat ligt aan het type werk en wat je met je laptop wil bereiken. voor elk type medewerker is een geschikt apparaat. De keuze? Daar helpen we je bij!

1 De klassieke kantoormedewerker

Deze groep werkt vaak op een laptop, in combinatie met een docking station. Ook zijn ze op zoek naar een laptop die ze gemakkelijk mee naar huis kunnen nemen. De ideale match? Dat is in dit geval de Surface Laptop 3. Deze Surface is licht, heeft een accuduur tot wel 11,5 uur en laadt binnen een uur tot 80%. De Laptop 3 biedt maximale efficiëntie en is daarmee de perfecte zakelijke laptop voor dagelijks gebruik.

2 De mobiele werker

Accountmanagers, salesmedewerkers en vertegenwoordigers werken op allerlei verschillende plekken en veel onderweg. Voor deze groep is de Surface Pro een ideale keuze: deze 2-in-1 oplossing is een laptop en een tablet tegelijkertijd. Met een ultralicht gewicht (775 gram) neem je hem overal mee naar toe, ben je snel weer aan het werk met Instant On en ben je door 4G LTE niet meer afhankelijk van WiFi-verbindingen.

3 De power user

Programmeer je software, implementeer je datamodellen of werk je regelmatig met grote Excel-sheets? Van softwaredevelopment tot de finance-afdeling, deze gebruikers hebben een krachtig device nodig. De Surface Book is een 2-in-1 device met de gewenste power. Deze robuuste krachtpatser springt er uit door 32GB RAM-geheugen, 1 TB opslagruimte en is sneller dan ooit tevoren.

4 De creatieveling

Wil je optimaal aan de slag met je creatie, tekening of ontwerp? De Surface Studio is de ultieme creatieve studio, waarmee ideeën tot leven komen. Teken op een natuurlijke wijze met de Surface-pen, geniet van een groot scherm (28?) en duik in 13,5 miljoen pixels met levensechte kleuren.

5 De incidentele gebruiker

De meeste zorgmedewerkers, mensen in de bouw of buitendienst hebben maar af en toe een device nodig. Of ze werken veel met één applicatie. Met de handzame (10 inch) Surface Go klaren ze de klus, waar ze ook zijn.

Een andere manier van werken

COVID-19 heeft onze werkgewoontes totaal omgegooid. Opeens moesten we massaal thuiswerken. De keuze voor juiste devices bleek daarin extra belangrijk, want je wil natuurlijk goed en efficiënt kunnen werken. De eigenaren van een zakelijk Surface-apparaat kunnen vertrouwen op audio- en video-ondersteuning van professioneel niveau. Hierdoor voldeden ze vanaf het begin van de lockdown aan de business-eisen die het nieuwe normaal stelt. Daarnaast waren ze geen tijd kwijt met randzaken zoals krakerig geluid of matig beeld. De komende maanden zullen we ook af en toe weer samenwerken op kantoor. Het is handig als je dan een apparaat hebt dat gemakkelijk mee te nemen is en waar je direct mee aan het werk kunt.

Beter online vergaderen

Eenmaal op kantoor gaan we natuurlijk ook weer vergaderen. Maar hoe zorg je dat iedereen gelijkwaardig mee kan doen? Met de 50 inch grote Surface Hub zorg je voor de ideale basis. Stel, je hebt een brainstorm via Teams met collega’s op kantoor en met een aantal thuiswerkers. De Surface Hub verbindt de collega’s op kantoor in één keer met de medewerkers thuis. Met behulp van de Microsoft Whiteboard-applicatie maakt iedereen tegelijkertijd tekeningen en aantekeningen, het is net zoals je live in dezelfde ruimte brainstormt. De Surface Hub brengt collega’s dichter bij elkaar.

Meer weten?

Hulp nodig bij je keuze? Wij helpen je er graag bij! Neem gerust contact met me op via 0113-218 428 of via j.depundert@jepe-it.nl. Ik denk graag met je mee!

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram