fbpx
0113 – 218 428
info@jepe-it.nl

Security

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Security aparte tak van sport

Het securitylandschap is enorm veranderd in de laatste twintig jaar. Waren we vroeger vooral op zoek naar snel, tegenwoordig zoeken we vooral een veilige oplossing. Sinds de invoering van de AVG in 2018 hebben we die vraag alleen maar zien groeien. Security is echt een aparte tak van sport geworden, dat doe je er niet even bij. Onze privacy- en securityadviseur houdt zich dan ook voor de volle honderd procent daarmee bezig.

Totaalplaatje

Veiligheid en privacy is voor ons een totaalplaatje. Wij willen niet alleen dat onze klanten veilig kunnen werken, we helpen je ook aan de AVG te voldoen. Dat gaat over zaken als een clean desk policy, maar ook over hoe zorgvuldig je met de dossiers op je bureau of in de printer omgaat en of je je scherm afsluit als je even van je plek gaat.

AVG-portaal

Het naleven van de Algemene verordening gegevensbescherming – de AVG – houdt nogal wat in, zeker voor zzp’ers en mkb’ers. De wet is ingewikkeld en er zitten zoveel aspecten aan dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Maar als je een foutje maakt, riskeer je wel een forse boete. Ondertussen heb je wel iets anders aan je hoofd: je business. Ons AVG-portaal helpt je, op basis van een geautomatiseerd stappenplan, aan de vereisten van de AVG te voldoen. Of je nu fotograaf bent of in de zorg werkt, in de financiële wereld of in de bouw je geld verdient, of je nu een eenpitter bent of een groot mkb-bedrijf hebt, dit platform helpt je AVG-compliant te worden en te blijven. Stap voor stap krijg je alle reglementen, overeenkomsten en procedures precies op het juiste moment aangereikt. Aanpassen aan je eigen situatie en huisstijl is geen probleem. En dankzij een duidelijke grafische weergave, weet je precies waar je bent in het proces en wat je nog te doen staat.

Veilig én makkelijk

Soms lijkt het wel alsof veilig én makkelijk communiceren niet samengaat. Daar denken wij anders over. Wij helpen organisaties daar graag bij. Van complete omgevingen als JéPé IT Workplace 365 tot een samenwerkingsplatform als Microsoft Teams en van een online toegangsportaal tot printen, kopiëren, faxen, scannen en e-mailen met een multifunctional, wij regelen het.

Meer weten?

Hoe je ook wilt communiceren, wij hebben altijd een passende oplossing die veiligheid en gemak combineert. Wil je eens verder praten over welke manier van veilig communiceren het best bij jouw organisatie past? Wil je weten of je als organisatie voldoende gewapend bent tegen identiteitsfraude? We vertellen je er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0113-218 428 of via info@jepe-it.nl en we maken een afspraak!

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram