fbpx
Icoon Managed services

IT security

Wij kijken naar het totaalplaatje

Laten we praten

IT security 

IT security is enorm veranderd. Vroeger waren we op zoek naar snel, en tegenwoordig vooral een veilige oplossing. Sinds de invoering van de AVG in 2018 hebben we die vraag alleen maar zien groeien. IT security is echt een aparte tak van sport geworden, dat doe je er niet even bij. Onze privacy- en securityadviseur  houdt zich hier voor de volle honderd procent mee bezig.

security
veiligheid en security

Veiligheid en security 

Veiligheid en security is voor ons in de IT, een totaalplaatje. Denk bijvoorbeeld aan 'clean desk policy', maar ook aan zorgvuldigheid van dossiers, de printer en je scherm afsluiten. Wij zorgen dat onze klanten veilig kunnen werken en helpen óók aan de AVG te voldoen.

Totaalplaatje

Veiligheid en privacy is voor ons een totaalplaatje. Wij willen niet alleen dat onze klanten veilig kunnen werken, we helpen je ook aan de AVG te voldoen. Dat gaat over zaken als een clean desk policy, maar ook over hoe zorgvuldig je met de dossiers op je bureau of in de printer omgaat en of je je scherm afsluit als je even van je plek gaat.

Data privacy

Totaalplaatje

Veiligheid en privacy is voor ons een totaalplaatje. Wij willen niet alleen dat onze klanten veilig kunnen werken, we helpen je ook aan de AVG te voldoen. Dat gaat over zaken als een clean desk policy, maar ook over hoe zorgvuldig je met de dossiers op je bureau of in de printer omgaat en of je je scherm afsluit als je even van je plek gaat.

AVG-portaal en IT

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een Europese Privacywet waarin de belangrijkste regels voor de omgang met persoonsgegevens in Nederland zijn vastgelegd. Deze is erg belangrijk. Niet alleen voor de IT maar ook voor zzp'ers en mkb'ers. De wet is ingewikkeld en heeft veelzijdige aspecten. Bij een foutje, riskeer je een forse boete. Ondertussen heb je wel iets anders aan je hoofd: je business. Ons AVG-portaal helpt je hierbij. Met ons geautomatiseerde stappenplan, voldoe je aan de vereisten van de AVG. Welk bedrijf in welke sector je ook hebt, dit platform helpt je AVG-compliant te worden en blijven. Stap voor stap krijg je alle reglementen, overeenkomsten en procedures precies op het juiste moment aangereikt. Dit alles voor de juiste security. Het aanpassen aan je eigen situatie en huisstijl is geen probleem. En dankzij een duidelijke grafische weergave, weet je precies waar je bent in het proces en wat je nog te doen staat.

AVG

Veilig én makkelijk

Soms lijkt het wel alsof veilig én makkelijk communiceren niet samengaat. Daar denken wij anders over. Wij helpen organisaties daar graag bij. Van complete omgevingen als JéPé IT Workplace 365 tot een samenwerkingsplatform als Microsoft Teams en van een online toegangsportaal tot printen, kopiëren, faxen, scannen en e-mailen met een multifunctional, wij regelen het.

jepe it

IT & Workspace

Soms lijkt het wel alsof veilig én makkelijk communiceren niet samengaat. Daar denken wij anders over. Bij ons staat security voorop. Wij helpen organisaties daar graag bij. Van complete omgevingen als JéPé IT Workplace 365 tot een samenwerkingsplatform als Microsoft Teams en van een online toegangsportaal tot printen, kopiëren, faxen, scannen en e-mailen met een multifunctional, wij regelen het.

Wij helpen je verder

Hoe je ook wilt communiceren, wij hebben altijd een passende oplossing die IT security en gemak combineert. Benieuwd welke manier van veilig communiceren het best bij jouw organisatie past? En of je als organisatie voldoende gewapend bent tegen identiteitsfraude?

Wij vertellen je graag meer.
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Bel naar 0113-218 428 of via info@jepe-it.nl en we maken een afspraak!

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram