fbpx

Communication

Communication zoals slimme telefonie

Communication kan niet slim en efficiënt genoeg zijn. Het moderne werken staat vandaag de dag centraal. Door ook je telefonie een stuk slimmer in te zetten, kun je je klanten nog beter van dienst zijn.

Bellen over internet met VoIP

VoIP staat voor Voice over IP ofwel bellen over internet. Met VoIP bel je met dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid zoals je die nog kent van ISDN. Behalve dat bellen via VoIP vaak kostenbesparend is, krijg je er ook nog eens een berg extra functionaliteiten bij. Zo is het mogelijk VoIP te integreren met veel bestaande CRM-systemen en wordt een vast toestel overbodig omdat je via je computer of laptop kunt bellen. Bel je met een smartphone? Dan kun je ervoor kiezen of je via je 06-nummer belt of via het nummer van je organisatie. Zo kan je ook eenvoudig doorverbinden of zien welke personen er in gesprek zijn, ongeacht of deze personen nu bellen via een vast toestel, computer of een mobiel toestel.

Communication en telefonie in de cloud met Xelion

Het kan nog slimmer. Met je telefooncentrale in de cloud, ben je volledig locatieonafhankelijk en daarmee altijd bereikbaar. Een nieuwe vorm van telefonie waarmee je via een simpele app op je telefoon of computer heel slim kunt bellen. Zo is het mogelijk in te stellen dat als een klant belt, gelijk de klantenkaart uit je CRM in beeld komt. Of dat je vertegenwoordiger, op het moment dat hij buiten de deur is, zijn afspraak vanaf het hoofdnummer van de zaak kan bellen om te vertellen dat hij iets later is. Zo komen terugbellers niet bij hem terecht, maar op de zaak. Je kunt zelf bepalen wat je beschikbaarheid is en wat het gevolg daarvan is. Ben je een dag niet aanwezig? Dan kun je via de app regelen dat klant x naar een collega wordt doorverbonden, alle andere telefoontjes naar je voicemail worden doorgeschakeld en als je vrouw belt, het gesprek gewoon op je mobiel binnenkomt.

Nieuwsgierig?

Wil je gewoon bellen en gebeld worden, dan kun je prima uit de voeten met VoIP. Maar wil je echt slim bellen? Dan is een telefooncentrale in de cloud wellicht iets voor jouw bedrijf. We denken graag met je mee. Bel naar 0113 – 218428 of mail naar info@jepe-it.nl en we maken een afspraak!

  • X
  • Meer weten?

    Wij helpen je optimaal met technologie om te gaan, zodat het je productiviteit, effectiviteit en daarmee zelfs creativiteit vergroot en geen stress veroorzaakt. Wil je meer weten? Dan kun je me bereiken op 0113-218 428 of via info@jepe-it.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram