0113 – 218 428
info@jepe-it.nl

IT

Geen stress

De wereld van technologie raast voort en de toekomst is digitaal. Ging ICT vroeger puur en alleen om computers en dataopslag, vandaag de dag komt er veel meer bij kijken. De cloud is inmiddels bijna gemeengoed, maar ook big data, machine learning en kunstmatige intelligentie zijn al niet meer weg te denken. Al die mogelijkheden, dat kan zorgen voor een toenemend gevoel van stress, onrust en te weinig tijd. Niet nodig, vinden wij.

Goede hardware

Bij JéPé IT werken we voornamelijk met computers en laptops van HP. Door te werken met een goed merk en door standaardisering weten we zeker dat we onze klanten een constante kwaliteit kunnen bieden.

Opslag

Kostenbesparing en productiviteitstoename, gebruiksgemak en eenvoudige toegang zijn belangrijke voordelen van werken in de cloud. Grote investeringen in servers zijn daardoor niet meer nodig. De cloud schaalt mee met – tijdelijke – groei en krimp in je bedrijf en je betaalt naar gebruik. Bovendien heb je altijd je gegevens bij de hand, of je nu op de zaak bent, thuis of onderweg. Makkelijk toch?

Netwerk en beheer

Als het over stabiliteit, snelheid en kwaliteit van je netwerk gaat, dan is het zaak om de goede apparatuur te kiezen, de spullen op de goede plaatsen op te hangen en dan de verbinding ook continu te meten, te controleren en te borgen. Met een paar ingrepen kunnen we ook jouw netwerk optimaal laten functioneren.

Back-up

Het maken van een goede back-up is zó belangrijk – ook als je met Office 365 werkt – en toch schiet het er vaak bij in. Maar bliksem, brand, diefstal; het kan ons allemaal overkomen. Wij bieden je zekerheid dat er geen zaken verloren gaan. Een rustig gevoel.

Veiligheid

Met een intelligent cloudplatform is een organisatie én flexibel én veilig. En door vaste storage-updates en automatische security-updates in te stellen, heb je hier geen omkijken naar. Zo wordt je infrastructuur – en je security – voortdurend bijgewerkt zonder dat je er erg in hebt. Bedenk wel dat bij het beveiligen van je data en je netwerk de mens de zwakste schakel is. Wij zorgen ervoor dat jij en je team alert blijven.

Meer weten?

Wij helpen je optimaal met technologie om te gaan, zodat het je productiviteit, effectiviteit en daarmee zelfs creativiteit vergroot en geen stress veroorzaakt. Wil je meer weten? Dan kun je me bereiken op 0113-218 428 of via info@jepe-it.nl.

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram