fbpx
0113 – 218 428
ANYDESKinfo@jepe-it.nl

IT in Zeeland

JéPé IT de specialist.

JéPé IT is de specialist voor IT in Zeeland. De wereld van technologie raast voort en de toekomst is digitaal. Ging ICT vroeger puur en alleen om computers en dataopslag, vandaag de dag komt er veel meer bij kijken. De cloud is inmiddels bijna gemeengoed, maar ook big data, machine learning en kunstmatige intelligentie zijn al niet meer weg te denken. Al die mogelijkheden, dat kan zorgen voor een toenemend gevoel van stress, onrust en te weinig tijd. Zo kennen wij alle mogelijkheden voor big data storage, netwerken en beheer. Wij kunnen jouw bedrijf helpen op het gebied van IT in Zeeland, zodat je volledig wordt ontzorgd. 

Goede hardware

Bij JéPé IT werken we voornamelijk met computers en laptops van HP. Door te werken met een goed merk en door standaardisering weten we zeker dat we onze klanten een constante kwaliteit kunnen bieden. Dit zorgt er voor dat je volledig wordt ontzorgd op het gebied van IT.   

Opslag

Kostenbesparing en productiviteitstoename, gebruiksgemak en eenvoudige toegang zijn belangrijke voordelen van werken in de cloud. Grote investeringen in servers zijn daardoor niet meer nodig. De cloud schaalt mee met – tijdelijke – groei en krimp in je bedrijf en je betaalt naar gebruik. Bovendien heb je altijd je gegevens bij de hand, of je nu op de zaak bent, thuis of onderweg. JéPé IT zijn IT professionals op het gebied van de Cloud als IT bedrijf. Wij beschikken over de juiste IT kennis om jouw bedrijf goed te laten functioneren op het gebied van IT.

Netwerk en beheer

Als het over stabiliteit, snelheid en kwaliteit van je netwerk gaat, dan is het zaak om de goede apparatuur te kiezen, de spullen op de goede plaatsen op te hangen en dan de verbinding ook continu te meten, te controleren en te borgen. Met een paar ingrepen kunnen we ook jouw netwerk optimaal laten functioneren. Laat je netwerk en beheer controleren of ontzorgen door JéPé IT. 

Back-up

Het maken van een goede back-up is zó belangrijk – ook als je met Office 365 werkt – en toch schiet het er vaak bij in. In de datawereld kan een back-up uw bedrijf redden. Wij bieden je zekerheid dat er geen zaken verloren gaan. Een rustig gevoel. Door een goede back-up bent u zeker van het herstel van uw data en systemen. Dit zorgt ervoor dat het niet nodig is om alles opnieuw in te richten en in te stellen. De back-up zal alles netjes terug zetten. Dat scheelt een hoop tijd. Zo kun je optimaal werken zonder je zorgen te maken over verloren gegevens door een back-up aan ons over te laten.

Veiligheid

Met een intelligent cloudplatform is een organisatie én flexibel én veilig. En door vaste storage-updates en automatische security-updates in te stellen, heb je hier geen omkijken naar. Zo wordt je infrastructuur – en je security – voortdurend bijgewerkt zonder dat je er erg in hebt. Bedenk wel dat bij het beveiligen van je data en je netwerk de mens de zwakste schakel is. Wij zorgen ervoor dat jij en je team alert blijven. Een van de belangrijkste maatregelen is het creëren van bewustzijn. Het personeel moet beseffen dat IT-security belangrijk is. JéPé IT geeft uitleg over veiligheid van IT. Daarnaast geven wij ook ICT consultancy, waarbij een training over veiligheid van ICT voor personeel nog maar een begin is. 

Meer weten?

Wij helpen je optimaal met technologie om te gaan, zodat het je productiviteit, effectiviteit en daarmee zelfs creativiteit vergroot en geen stress veroorzaakt. JéPé IT is gevestigd in Goes in het midden van Zeeland. Wil je meer weten? Dan kun je me bereiken op 0113-218 428 of via info@jepe-it.nl.

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram