fbpx
0113 – 218 428
info@jepe-it.nl

Blog

Content geschreven door onze specialisten

Van een wondere wereld in 1985 naar AR-lens in 2031?
september 6, 2021

Een wereld zonder smartphone of iPad, we kunnen ons het bijna niet meer voorstellen. Wat hebben we voor ‘revolutionairs’ gehad en wat staat ons nog te wachten?


Lees Verder
Slim, flexibel én veilig mobiel bellen? Zo doe je dat
augustus 18, 2021

Vorige maand verbruikte Jean-Paul 10 Gb aan mobiele data. Daarin is hij niet uniek. Hoe ga je als werkgever slim om met mobiele telefonie voor je werknemers?


Lees Verder
Ben jij nog steeds een dataknuffelaar?
juli 28, 2021

Regelmatig spreek ik nog klanten die hun data op knuffelafstand willen hebben staan. Maar als je echt van je data houdt, gun je ze de cloud.


Lees Verder
‘JéPé IT biedt ons alleen oplossingen die echt bij ons passen’
juni 28, 2021

JéPé IT heeft voor huisartsenpraktijk en apotheek Yerseke een geïntegreerde omgeving neergezet. Bart van Wijk, één van de huisartsen, over zijn ervaringen.


Lees Verder
De zorg in de cloud? Het kan, echt!
juni 7, 2021

Het is een hardnekkig misverstand, dat de cloud niets is voor de zorg. Serieuze cloudomgevingen zijn veiliger dan welke on-premise omgeving dan ook.


Lees Verder
Nooit meer werken, dat is het doel
mei 18, 2021

Als je doet wat bij je past, voelt werk niet meer als een verplichting, maar als een bron van voldoening. ICT kan daar een steentje aan bijdragen.


Lees Verder
Hoe lekker ben jij voor een hacker?
april 12, 2021

In 2020 waren er maar liefst 1173 meldingen over hacks waarbij persoonsgegevens zijn buitgemaakt. Dat is een groei van 30% in 1 jaar. Hoe veilig zijn jouw data?


Lees Verder
Dashboards. Koud en kil of een weerspiegeling van een gevoel?
maart 24, 2021

Online mis je de personal touch. Hoe gaat het nu echt met je mensen, je klanten? Dashboards lijken heel hard, maar geloof me, daar komt ook gevoel bij kijken.


Lees Verder
Datalekken voorkomen? 8 tips
maart 1, 2021

Een datalek. Het kan je niet alleen enorme reputatieschade opleveren, het kan je ook nog eens fataal worden. 8 tips om datalekken te voorkomen.


Lees Verder
9 Tips voor een e-mailhandtekening die wel werkt
februari 8, 2021

Is die verscheidenheid van e-mailhandtekeningen van jouw medewerkers je ook een doorn in het oog? 9 Tips voor een nette, consistente e-mailhandtekening.


Lees Verder
1 2 3 9
search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram