0113 – 218 428
info@jepe-it.nl

Blog

Content geschreven door onze specialisten

Op naar een sprankelend 2022, liefst met een beetje reuring in de tent
december 15, 2021

Nog een paar dagen en 2021 is voorbij. In deze blog kijkt Jean-Paul de Pundert nog even terug op een saai jaar en spreekt hij zijn wensen uit voor 2022.


Lees Verder
Security in de donkere dagen, zo ben je voorbereid
november 8, 2021

Zodra het eerder donker wordt, neemt ook het aantal inbraken toe, maar ook cybercriminelen proberen genadeloos toe te slaan.


Lees Verder
Laptops zijn er om mee te nemen
oktober 18, 2021

Vandaag de dag heeft iedereen een laptop. Maar laat je die op kantoor of neem je die mee als je op pad gaat? In onze optiek is een laptop er om mee te nemen.


Lees Verder
Op zoek naar goede mensen? Automatiseer wat kan
september 27, 2021

In deze blog vertelt Jean-Paul de Pundert hoe automatisering kan bijdragen aan het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en daarmee aan de groei van je bedrijf.


Lees Verder
Van een wondere wereld in 1985 naar AR-lens in 2031?
september 6, 2021

Een wereld zonder smartphone of iPad, we kunnen ons het bijna niet meer voorstellen. Wat hebben we voor ‘revolutionairs’ gehad en wat staat ons nog te wachten?


Lees Verder
Slim, flexibel én veilig mobiel bellen? Zo doe je dat
augustus 18, 2021

Vorige maand verbruikte Jean-Paul 10 Gb aan mobiele data. Daarin is hij niet uniek. Hoe ga je als werkgever slim om met mobiele telefonie voor je werknemers?


Lees Verder
Ben jij nog steeds een dataknuffelaar?
juli 28, 2021

Regelmatig spreek ik nog klanten die hun data op knuffelafstand willen hebben staan. Maar als je echt van je data houdt, gun je ze de cloud.


Lees Verder
‘JéPé IT biedt ons alleen oplossingen die echt bij ons passen’
juni 28, 2021

JéPé IT heeft voor huisartsenpraktijk en apotheek Yerseke een geïntegreerde omgeving neergezet. Bart van Wijk, één van de huisartsen, over zijn ervaringen.


Lees Verder
De zorg in de cloud? Het kan, echt!
juni 7, 2021

Het is een hardnekkig misverstand, dat de cloud niets is voor de zorg. Serieuze cloudomgevingen zijn veiliger dan welke on-premise omgeving dan ook.


Lees Verder
Nooit meer werken, dat is het doel
mei 18, 2021

Als je doet wat bij je past, voelt werk niet meer als een verplichting, maar als een bron van voldoening. ICT kan daar een steentje aan bijdragen.


Lees Verder
1 2 3 9
search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram