fbpx
0113 – 218 428
info@jepe-it.nl

Blog

Content geschreven door onze specialisten

Hoe lekker ben jij voor een hacker?
april 12, 2021

In 2020 waren er maar liefst 1173 meldingen over hacks waarbij persoonsgegevens zijn buitgemaakt. Dat is een groei van 30% in 1 jaar. Hoe veilig zijn jouw data?


Lees Verder
Dashboards. Koud en kil of een weerspiegeling van een gevoel?
maart 24, 2021

Online mis je de personal touch. Hoe gaat het nu echt met je mensen, je klanten? Dashboards lijken heel hard, maar geloof me, daar komt ook gevoel bij kijken.


Lees Verder
Datalekken voorkomen? 8 tips
maart 1, 2021

Een datalek. Het kan je niet alleen enorme reputatieschade opleveren, het kan je ook nog eens fataal worden. 8 tips om datalekken te voorkomen.


Lees Verder
9 Tips voor een e-mailhandtekening die wel werkt
februari 8, 2021

Is die verscheidenheid van e-mailhandtekeningen van jouw medewerkers je ook een doorn in het oog? 9 Tips voor een nette, consistente e-mailhandtekening.


Lees Verder
Jouw WhatsApp-berichten op Facebook? Liever niet.
januari 18, 2021

WhatsApp en zakelijke communicatie: het voldoet niet aan de AVG. Bovendien kan je data maar zo worden gedeeld met Facebook. Een duidelijke no-go.


Lees Verder
‘Ik hoop dat we elkaar snel weer de hand kunnen schudden’
december 21, 2020

In deze blog blikt Jean-Paul de Pundert terug op een jaar dat gekenmerkt werd door onrust, zorgen en een gemis aan sociaal contact.


Lees Verder
5 keer beter werken met jouw Surface for Business
december 7, 2020

Om elk type medewerker perfect door de werkdag te loodsen, ontwikkelde Microsoft verschillende Surface-varianten voor de zakelijke markt. Wij helpen je kiezen.


Lees Verder
Run je je bedrijf vanuit Excel of kies je voor overzicht?
november 9, 2020

Wij denken graag mee over hoe ICT jouw bedrijfsprocessen slimmer kan maken. Toen ik een klant sprak die zijn bedrijf runde vanuit Excel, dacht ik: dat kan beter!


Lees Verder
Coronacrisis biedt legio kansen voor criminelen. Dit kun je doen
oktober 19, 2020

Thuiswerken is – opnieuw – de norm en dat zou best nog eens even kunnen duren. Medewerkers omarmen het thuiswerken, maar criminelen doen dat ook. Wat kun je doen?


Lees Verder
De 8 tips om veilig thuis te kunnen werken
oktober 5, 2020

Begonnen we net weer een beetje te wennen aan het werken op kantoor, moeten we weer zoveel mogelijk thuiswerken. Onze 8 tips om dat veilig te doen.


Lees Verder
1 2 3 8
search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram