fbpx

Blog

Content geschreven door onze specialisten

Full-Service IT: van Internet tot Telefonie
17 oktober 2022

De ICT-wereld voelt voor jou soms aan als een wirwar van oplossingen. Terwijl jij als MKB’er natuurlijk het liefst wilt kunnen doen waar je goed in bent: ondernemen. Verschillende vraagstukken, zoals cyber security, data storage, een goed netwerk én communicatie breng je daarom het slimst onder bij één IT-expert. Met de ‘Full-service’ van JéPé IT sta jij gewoonweg het sterkst. Om de volgende redenen:


Lees Verder
Jouw IT is onze zorg
5 oktober 2022

Samenwerken met zorginstanties doen we inmiddels twintig jaar. Voor ICT-begrippen is dat een eeuwigheid. Het is logischerwijs zo dat wij alles weten van de werkomgeving van tandartsen, huisartsen, fysiotherapeuten en apotheken. We herkennen de problematiek waar jij tegenaan loopt en bieden daar slimme oplossingen voor. Een goede digitale werkplek is in de zorg namelijk onmisbaar.


Lees Verder
Voorkom dataverlies met extra vangnet
22 juli 2022

Na een fout in de werkomgeving zijn belangrijke bedrijfsgegevens kwijt. Hoe is dat mogelijk...? Je werkt tenslotte vanuit de cloud en dat betekent dat alles veilig is? Een verkeerd uitgangspunt. Alle cloud-providers (Google, Microsoft etc.) faciliteren wél de opslagruimte maar garanderen niet dat er dataherstel plaatsvindt. Wij creëren daarom een extra vangnet. Hoe dat werkt leggen we verderop in dit blog uit.


Lees Verder
Op naar een sprankelend 2022, liefst met een beetje reuring in de tent
15 december 2021

Nog een paar dagen en 2021 is voorbij. In deze blog kijkt Jean-Paul de Pundert nog even terug op een saai jaar en spreekt hij zijn wensen uit voor 2022.


Lees Verder
Security in de donkere dagen, zo ben je voorbereid
8 november 2021

Zodra het eerder donker wordt, neemt ook het aantal inbraken toe, maar ook cybercriminelen proberen genadeloos toe te slaan.


Lees Verder
Laptops zijn er om mee te nemen
18 oktober 2021

Vandaag de dag heeft iedereen een laptop. Maar laat je die op kantoor of neem je die mee als je op pad gaat? In onze optiek is een laptop er om mee te nemen.


Lees Verder
Op zoek naar goede mensen? Automatiseer wat kan
27 september 2021

In deze blog vertelt Jean-Paul de Pundert hoe automatisering kan bijdragen aan het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en daarmee aan de groei van je bedrijf.


Lees Verder
Van een wondere wereld in 1985 naar AR-lens in 2031?
6 september 2021

Een wereld zonder smartphone of iPad, we kunnen ons het bijna niet meer voorstellen. Wat hebben we voor ‘revolutionairs’ gehad en wat staat ons nog te wachten?


Lees Verder
Slim, flexibel én veilig mobiel bellen? Zo doe je dat
18 augustus 2021

Vorige maand verbruikte Jean-Paul 10 Gb aan mobiele data. Daarin is hij niet uniek. Hoe ga je als werkgever slim om met mobiele telefonie voor je werknemers?


Lees Verder
Ben jij nog steeds een dataknuffelaar?
28 juli 2021

Regelmatig spreek ik nog klanten die hun data op knuffelafstand willen hebben staan. Maar als je echt van je data houdt, gun je ze de cloud.


Lees Verder
1 2 3 10
search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram