0113 – 218 428
info@jepe-it.nl

Op naar een sprankelend 2022, liefst met een beetje reuring in de tent

Alle blog items

Nog een paar dagen en 2021 is voorbij. Was voor veel mensen 2020 een zwaar jaar, 2021 was voor de meesten vooral – in het gunstigste geval – heel saai. In deze blog kijkt Jean-Paul de Pundert toch nog even terug op dat saaie jaar en spreekt hij zijn wensen uit voor 2022.

Alles op de rit

Geen evenementen, geen vrijdagmiddagborrels, geen feestjes en maar heel beperkt klantbezoek. Ik denk dat ik voor velen spreek als ik zeg dat 2021 overwegend saai was. Waren we in 2020 met z’n allen heel druk om het hybride werken goed op de rit te krijgen, inmiddels is er vrijwel geen organisatie meer die dat niet op orde heeft. Wij hebben een aantal mooie oplossingen neergezet die daaraan bijdragen en die lopen allemaal netjes door. Ook daar weinig écht vernieuwends onder de zon.

Vrijheid

Als ik één positief ding moet noemen aan 2021 is het toch dat thuiswerken. Niet omdat ik mijn keukentafel nou zou koester, maar ik zie wel om me heen dat het een hoop vrijheid geeft. Zo kiest een van onze klanten er bijvoorbeeld voor om zowel in het voor- als in het najaar een maand of twee vanuit Italië te werken. Met een aangenaam temperatuurtje, een mooi uitzicht op een Alpenmeer en aan het eind van de dag een heerlijke antipasti-schotel die op je wacht – en wie weet wel een glaasje prosecco –, is het toch net even anders werken dan wanneer je weer over een regenachtige N11 zit te staren. Hoewel dit technisch gezien al jaren mogelijk is, is het vandaag de dag toch meer algemeen geaccepteerd dat mensen overal en nergens aan het werk zijn. Een prettige bijkomstigheid.

Op naar een sprankelend 2022

Maar verder vond ik 2021 dus overwegend saai. Ik hou ervan als de wereld om me heen een beetje in beweging is, een beetje reuring in de tent, daar gedij ik goed op. Had ik tot 2020 elke maand wel zo’n twee of drie evenementen om fysiek bij te wonen, vandaag de dag rol ik van de ene Teams-meeting in de volgende Zoom-call en vechten de webinars en online masterclasses om een plekje in mijn agenda. ‘Live’ evenementen? Die moet ik echt met een vergrootglas zoeken. Sprak ik vorig jaar de wens uit dat we elkaar weer snel de hand konden schudden, dit jaar wens ik al onze klanten, medewerkers en partners vooral een sprankelend 2022, met veel waardevolle ontmoetingen.

Meer weten?

Overweeg je de overstap van traditioneel werken op een server naar volledig flexibel en schaalbaar in de cloud? Ben je benieuwd hoe je verschillende oplossingen zoals printen, VoIP, security en werken in de cloud kunt integreren? Neem vrijblijvend contact met Jean-Paul op. Hij vertelt je er graag meer over. Bel naar 0113 – 218428 of mail naar j.depundert@jepe-it.nl en we maken een afspraak!

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram