fbpx
0113 – 218 428
ANYDESKinfo@jepe-it.nl

Zo wordt jouw werkplek de beste van allemaal!

Denk je erover de overstap te maken van traditioneel werken op een server naar werken in een flexibele en schaalbare cloud omgeving? Ben je benieuwd hoe je verschillende oplossingen zoals kantoor- en CRM-software, printoplossing, bellen met VoIP of telefonie in de cloud kunt integreren op een veilige en AVG-proof manier? Dan sta je op het punt om het juiste whitepaper van JéPé IT te downloaden!

 

Download hier de whitepaper

Minder rompslomp en blijere klanten

Oplossingen die naadloos met elkaar kunnen worden geïntegreerd, dat wil toch iedereen?

Microsoft 365: een veilige basis
Van office-applicaties tot het online samenwerken met Microsoft Teams, de functionaliteiten van Microsoft 365 zijn oneindig.
 
Slimme telefonie met Xelion
Door je telefonie slim in te zetten, kun je je klanten nog beter van dienst zijn.
 
Bestanden opslaan en delen met dropbox
Werk je met veel grote(re) bestanden en wil je optimaal veilig samenwerken, intern en extern en ongeacht de locatie waar je je bevindt? Ontdek Dropbox Business
 
Beheer klanten, offertes, verkopen en projecten met Teamleader
Met deze software beheer je eenvoudig klanten en projecten, registreer je uren, maak je offertes en facturen en word je ook nog eens op tijd en correct betaald.
 
Digitaal ondertekenen met Hellosign
Door een elektronische handtekening in te zetten kun je veel van je transacties digitaal en mobiel maken.

AVG, meer dan technologie alleen
Het is zaak om regelmatig te checken hoe bewust jouw medewerkers zich (nog) zijn van de risico’s die dagelijkse processen en werkzaamheden met zich meebrengen.
 
Thuiswerken: verbinding en veiligheid
Tijds- en locatie onafhankelijk werken brengt zeker de nodige voordelen met zich mee, maar er zijn ook een aantal zaken die je goed moet regelen.

Focus op waar jij goed in bent!

Door te werken met een geïntegreerde omgeving kun je de kwaliteit en continuïteit van je processen waarborgen, bespaar je tijd en geld en ontstaat een krachtiger omgeving. Het vergroot je productiviteit, effectiviteit en daarmee zelfs creativiteit. En het allerbelangrijkste: het geeft rust. Zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: ondernemen.

Bekijk jouw mogelijkheden in dit whitepaper

Hoe ziet de ideale werkomgeving voor jouw onderneming eruit?

In dit whitepaper nemen we je mee langs de verschillende aspecten van een moderne, geïntegreerde werkomgeving. We vertellen je wat de verschillende mogelijkheden zijn van werken in de cloud. Niet alle tools zullen voor jouw onderneming werken, maar laat je gewoon eens volop inspireren en neem mee wat voor jou werkt. Zo wordt jouw werkplek de beste van allemaal.


"We willen allemaal de beste zijn, maar je wil ook rust voor jezelf creëren. Die rust krijg je door inzicht in alle IT mogelijkheden en het benutten van de juiste."

Vul hier je gegevens in en ontvang de gratis whitepaper van JéPé IT

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram