fbpx

Microsoft 365

JéPé IT Microsoft 365

Zijn laptops en computers nog up-to-date, veilig en betrouwbaar? Wordt er wel gebruik gemaakt van de juiste software en beveiliging? Met JéPé IT  en service van microsoft 365 zit u goed.

Meebewegen met het digitale landschap

Het digitale landschap verandert razendsnel. We willen overal flexibel kunnen werken, waar dan ook. Bij JéPé IT zorgen wij dat dit mogelijk is, zo helpen wij jou verder.

Jouw werkplek aangepast aan jouw branche

Elke branche heeft diverse wensen en eisen. Zoe kent elke branche zijn eigen uitdagingen en daar zijn wij mee aan de slag gegaan. Speciaal voor ondernemers in de zorg, de financiële wereld en creatives hebben wij Microsoft office 365 onder de loep genomen. Onze specifieke abonnementen worden aangepast op jouw branche. 

Microsoft 365 is een erg nuttig platform als het naar volle potentie wordt benut. Wanneer het goed is ingericht zorgt dit voor een lagere werklast en het maakt een goede samenwerking met binnen de organisatie op het gebied van IT makkelijker.

Variaties bij JéPé IT van Microsoft office 365

Wil je toch switchen? Geen probleem. JéPé IT zorgt voor maatwerkoplossingen bij organisaties die oplossingen zoeken die niet binnen de bundels vallen.

Wij richten het zakelijk beheer en de gehele achtergrond naar wens in. Denk hierbij aan het aanmaken van nieuwe gebruikers, het vergeven van rechten en het instellen van zakelijke mappen. 

Online of offline?

Je software liever op je eigen computer geïnstalleerd? Ook dit is geen probleem. Kijk voor de online en offline opties bij JéPé IT.

Onze specialisten helpen u graag

Meer weten of branche specifieke oplossingen die Microsoft 365 biedt? Onze IT specialisten helpen u graag verder. Bel naar 0113 – 218428 of mail naar j.depundert@jepe-it.nl voor een afspraak!

  • X
  • Meer weten?

    Wij helpen je optimaal met technologie om te gaan, zodat het je productiviteit, effectiviteit en daarmee zelfs creativiteit vergroot en geen stress veroorzaakt. Wil je meer weten? Dan kun je me bereiken op 0113-218 428 of via info@jepe-it.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram