fbpx

Consultancy

ICT Consultancy en meer toegevoegde waarde

JéPé IT is specialist in ICT Consultancy. Computers, printers, telefoons en de cloud. Machtig mooi. Maar het wordt allemaal nog een stuk mooier als je alles met elkaar verbindt. Als je vanaf je multifunctional gelijk je bestanden naar je software in de cloud kunt scannen, zodat ze gelijk in je boekhouding of in je CRM-pakket terecht komen, dat is pas echt handig. En een VoIP-oplossing is mooi, maar een VoIP-oplossing wordt nog veel mooier als je ‘m koppelt aan je CRM-pakket zodat je gelijk je klantkaart naar boven krijgt als je gebeld wordt. Zo ontstaat meer toegevoegde waarde dan wanneer die producten los van elkaar functioneren. Dat is hoe wij van één plus één drie maken.

Wij helpen met problemen in bedrijfsprocessen in combinatie met ICT beheer. Zo bieden wij met ICT consultancy een service aan speciaal op jouw bedrijfsproces gericht. Dit zorgt voor maatwerk gericht op een passende ict oplossing. 

Meedenken in bedrijfsprocessen door consultancy

Om onze klanten zo optimaal te helpen adviseren wij met ICT-consultancy over bedrijfsprocessen en ict. Ons werk gaat steeds vaker over bedrijfsprocessen; hoe lopen die processen door een organisatie heen en hoe kunnen we die optimaliseren door middel van slimme ICT-oplossingen? Als je bij ons aanklopt, gaan we dan ook eerst op zoek naar de vraag achter je vraag. Hoe ziet jouw bedrijfsproces eruit? Wat zijn de knelpunten? Waar heb je behoefte aan? Dan pas gaan we op zoek naar de techniek die dat proces ondersteunt en jouw behoefte vervult. Wij zijn gespecialiseerd in ict consultancy. Door middel ICT consultancy kunnen wij het bedrijfsproces optimaliseren, door advies te geven waar dit nodig is. 

Synergie bereiken

Door verbanden te leggen en verschillende applicaties en tools in één geïntegreerd en krachtig platform samen te brengen, bereik je meer synergie. Zo waarborg je de kwaliteit en continuïteit van je processen, bespaar je tijd en geld en kun jij je gewoon focussen op waar je goed in bent: jouw business.

De optimale combinatie van bedrijfskundigen en nerds

Dat vergemakkelijken, verkorten en versnellen van processen levert direct winst op, zo simpel is het. Daar heb je meer kennis dan alleen ICT-kennis voor nodig. In ons team vind je dan ook steeds meer bedrijfskundigen die een beetje snappen hoe een computer werkt. Voor de echte ICT-kennis kunnen zij een beroep doen op onze ICT-nerds: vakidioten met de wow-factor, die denken in techniek, een onstilbare honger naar kennis hebben en niet rusten voor jouw probleem is opgelost. Samen zorgen wij voor die optimale combinatie die je in een ICT-partner zoekt. Samen zorgen we voor rust in jouw tent.

Nieuwsgierig?

Benieuwd hoe jouw systemen geïntegreerd kunnen worden tot een platform en hoe je daar maximale winst uithaalt? We denken graag met je mee. Bel naar 0113 – 218428 of mail info@jepe-it.nl en we maken een afspraak!

  • X
  • Meer weten?

    Wij helpen je optimaal met technologie om te gaan, zodat het je productiviteit, effectiviteit en daarmee zelfs creativiteit vergroot en geen stress veroorzaakt. Wil je meer weten? Dan kun je me bereiken op 0113-218 428 of via info@jepe-it.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram