fbpx
0113 – 218 428
ANYDESKinfo@jepe-it.nl

Full-Service IT: van Internet tot Telefonie

Alle blog items

Full-Service IT: van Internet tot Telefonie

De ICT-wereld voelt voor jou soms aan als een wirwar van oplossingen. Terwijl jij als MKB’er natuurlijk het liefst wilt kunnen doen waar je goed in bent: ondernemen. Verschillende vraagstukken, zoals cyber security, data storage, een goed netwerk én communicatie breng je daarom het slimst onder bij één IT-expert. Met de ‘Full-service’ van JéPé IT sta jij gewoonweg het sterkst. Om de volgende redenen:

Problemen met zakelijk bellen

Het zal niet de eerste keer zijn dat een ondernemer bij ons aanklopt in deze situatie. De ICT, inclusief het netwerkbeheer, is bij ons ondergebracht maar het telefonie-contract elders. Nu er een probleem ontstaat in de telefoonlijn zit de oplossing ‘klem’. Feitelijk is zakelijk bellen namelijk geen telefonieproduct meer, maar een ICT-product (VoIP betekent Voice over IP, oftewel bellen via het internet) wat specialistische kennis vergt.

Kastje-naar-de-muur

Wie lost het telefonieprobleem van eerdergenoemde ondernemer op? De storing of het kwaliteitsprobleem dat in de telefoonlijn is ontstaan wordt door de telefonieaanbieder afgedaan als een internetprobleem, waarvoor men bij de netwerkbeheerder moet zijn... Juist, ondergetekende. Wij doen onderzoek en ontdekken dat er géén probleem in het netwerk zit. Andere ICT-diensten die de ondernemer bij ons afneemt, waaronder Microsoft 365 en dataopslag in de Cloud, verlopen probleemloos via dezelfde internetverbinding.

“Zo ontstaat een kastje-naar-de-muur-situatie en daar wordt niemand beter van” (Jean-Paul).

Communicatie op één plek

 Als één partij verantwoordelijk is voor de gehele communicatievoorziening, valt er in dergelijke probleemsituaties weinig meer te wijzen. Hiermee voorkom je ergernissen, tijd- en ook geldverlies. Met andere woorden, het is zakelijk gezien heel verstandig om internet en telefonie te bundelen.

Overstappen naar JéPé IT

Precies daarom bieden wij een uitstekende communicatiedienst aan. Bellen via het internet met daarbovenop als extra (standaard inbegrepen) feature: bellen vanuit de cloud en Xelion. Het is mogelijk om keuzemenu’s, belgroepen en wachtrijen te creëren, net als bellen via een app of zelfs doorschakelen op specifieke tijdstippen en andere creatieve constructies. Wanneer je contractvrij bent kun je gemakkelijk overstappen naar onze full-service. Wij faciliteren de overstap, richten de nieuwe infrastructuur slim in, en zijn voortaan het enige aanspreekpunt.

Meer weten?

Benieuwd of deze aanpak past bij jouw organisatie? Plan een vrijblijvende kennismaking. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op via 0113 – 218428 of mail naar info@jepe-it.nl en we maken een afspraak.

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram