fbpx

Dag natte krabbel, hallo elektronische handtekening!

Alle blog items

HelloSign is een supereenvoudige oplossing om documenten digitaal ondertekend te krijgen. Snel, veilig en rechtsgeldig. Uploaden, identificeren welke velden je wilt laten tekenen, e-mailen en ondertekenen maar. Kind kan de was doen.

Gedoe

We kennen het allemaal. Je ontvangt een belangrijk document dat ondertekend moet worden. Dat betekent uitprinten, ondertekenen, scannen en terugmailen of – erger nog – in een envelop stoppen, postzegels plakken en deponeren in een van de weinige brievenbussen die er nog zijn. Gedoe, rompslomp, heisa. En als je jouw klanten en relaties iets niet gunt, is dat het. HelloSign rekent af met gedoe. Uploaden, identificeren welke velden je wilt laten tekenen, e-mailen en ondertekenen maar.

Waarom HelloSign?

HelloSign is een van de snelst groeiende eSignature-bedrijven op de markt. Hun oplossing wordt door meer dan 11 miljoen gebruikers wereldwijd gebruikt in 150 landen. Maar liefst 80.000 zakelijke klanten maken gebruik van hun eSignature-platform, dat zowel elektronische fax, elektronische handtekening als innovatieve documentworkflowoplossingen biedt. Zo brengt HelloSign de traditie en veiligheid van de natte handtekening naar de digitale wereld, waar het zorgt voor een ononderbroken workflow. eSignatures – elektronische handtekeningen dus – worden erkend als juridisch bindend in de hele Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en vele andere gebieden in de wereld. HelloSign integreert naadloos met allerlei oplossingen zoals Dropbox, SalesForce, Microsoft OneDrive, Google Docs, HubSpot, Slack en nog veel meer. Documenten en gegevens die met HelloSign zijn verstuurd en ondertekend, zijn versleuteld en voldoen aan ISO27001, eIDAS en de AVG.

Besparing

Bijkomend voordeel is dat je met HelloSign niet alleen bespaart op de verzendkosten, maar ook op arbeidskosten. Verzenden is zo gebeurd, en bovendien versnel je verschillende tijdrovende processen. Met het HelloSign dashboard volg je heel eenvoudig de voortgang van handtekeningaanvragen, stuur je herinneringen naar de ondertekenaars en zie je in een oogopslag alle ondertekende documenten bij elkaar. Nog even en de archiefkast is geschiedenis…

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over HelloSign? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over. Bel naar 0113 – 218428 of mail naar j.depundert@jepe-it.nl en we maken een afspraak!

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram