fbpx
0113 – 218 428
ANYDESKinfo@jepe-it.nl

De groei binnen JéPé IT zit echt overal!

Alle blog items

Begin 2015 kwam Martin Gijssen in dienst bij JéPé IT als Senior ICT-consultant. Inmiddels is Martin doorgegroeid naar Technical Operations Manager. Maar niet alleen Martin is gegroeid, de hele organisatie van JéPé IT is gegroeid: van leverancier van hardware naar volwaardige partner die meedenkt over jouw bedrijfsprocessen. Wat niet is veranderd, is de collegiale sfeer.

Altijd denken vanuit de techniek

Toen ik bij JéPé IT in dienst kwam, hielp ik klanten met technische vraagstukken. Een enkele keer was ik op locatie om een probleem verhelpen, maar het merendeel van de support was op afstand. Al snel kwamen daar wat commerciële werkzaamheden bij, maar ik ben geen salestijger en zal dat ook nooit worden. Zelfs met mijn commerciële pet op bleef ik altijd denken vanuit de techniek.

Scheiding tussen techniek en commercie

In augustus 2018 kwam Antoine de Keizer ons team versterken als Privacy- en Security-adviseur. Antoine heeft ook het hele salestraject opgepakt. Ik speel daar nu weer een puur technisch adviserende rol in en die scheiding tussen techniek en sales is heel prettig. Zo heeft iedereen weer de pet op die hem het beste past. Jean-Paul bewaakt de hoofdlijnen, Antoine is verantwoordelijk voor sales en ik voor de techniek.

Onze kracht: meedenken in bedrijfsprocessen

Ondertussen blijft JéPé IT groeien. Van de leverancier van hardware die we ooit waren, ontwikkelden we ons tot een volwaardige partner. Natuurlijk leveren we cloud en managed services en alles wat daarbij hoort, maar waar onze kracht inmiddels zit is het meedenken in bedrijfsprocessen. Als een ondernemer met een vraag komt, gaan wij eerst op zoek naar de vraag achter de vraag. Wat is je bedrijfsproces, waar zitten de knelpunten, wat is je werkelijke behoefte? Pas als we dat weten gaan we op zoek naar de juiste techniek die dat proces ondersteunt en jouw behoefte vervult.

Anders dan anderen

Vanuit die nieuwe ontwikkeling ontstond de rol van Technical Operations Manager. Ik zorg dat alle vraagstukken van klanten op de technisch meest optimale manier worden beantwoord. Omdat we gegroeid zijn naar een projectorganisatie, komt daar ook een stuk verantwoordelijkheid naar mijn team bij kijken. Hoe zorg ik dat iemand in de juiste modus staat en alle ballen hooghoudt? Ik ben ervan overtuigd dat dat alleen maar gaat als iemand doet wat hij leuk vindt. Daarom kijk ik goed naar het team, geef persoonlijke aandacht en ga ik met mijn teamleden in gesprek: waar kom jij nou je bed voor uit, waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Als ik denk dat mensen daar blijer van worden, draai ik gerust een aantal rollen om. Dat wordt heel erg gewaardeerd. Laatst hadden we een stagiaire, die sprak echt zijn verbazing uit: ‘Wat ik leuk vind? Dat is me nog nooit gevraagd!’ Ja, ik denk dat dat ons wel anders maakt.

Ruimte voor groei en nieuwe mensen

Dat is ook echt de sfeer die hier hangt: iedereen doet wat hij of zij leuk vindt. Dat komt uiteraard de klant ten goede, maar dat is ook leuk voor de mensen die hier werken. Het is niet voor niks dat er geregeld een avondje doorgehaald wordt onder het genot van cola en pizza! Hier werk je niet, hier doe je dingen waar je plezier in hebt. Hier maak je geen fouten, hier leer je. Wat ook heel belangrijk is, is dat er ruimte is voor groei en coaching, voor iedereen. Deze promotie heeft niet alleen mij veel gebracht. Het geeft mij ook weer ruimte om na te denken over de toekomst van JéPé IT en ons team. En dat maakt weer dat we nog meer te bieden hebben aan onze klanten.

Meer weten?

Wil je eens verder praten over wat JéPé IT voor jouw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je er graag meer over. Bel naar 0113 – 218428 of mail naar j.depundert@jepe-it.nl en we maken een afspraak!

Leuke job?

Zie je een plek in ons team wel zitten? Mail dan snel je cv naar vacatures@jepe-it.nl t.a.v. Jean-Paul de Pundert en wie weet proosten we binnenkort op jouw nieuwe job.

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram