fbpx
0113 – 218 428
ANYDESKinfo@jepe-it.nl

Gratis update Windows 10 niet voor iedereen

Alle blog items

Microsoft geeft gebruikers van Windows 7 en 8 de mogelijkheid om hun gratis upgrade naar Windows 10 te reserveren. De softwarefabrikant is begonnen met het melden van die mogelijkheid aan gebruikers door middel van pop-ups.

Gebruikers van Windows 7 en 8 wereldwijd krijgen het stappenplan voor de upgrade naar Windows 10 te zien via een notificatie.

Zakelijke gebruikers die de Enterprise-editie van Windows 7 of Windows 8 gebruiken kunnen niet gratis upgraden naar Windows 10, zo meldt Microsoft.

Windows 10 zal waarschijnlijk op 29 juli dit jaar uitkomen, gebruikers die zich hebben aangemeld kunnen vanaf dat moment hun upgrade installeren. Microsoft heeft de lat hoog gelegd wat betreft het aantal Windows 10-installaties: binnen 2 tot 3 jaar moeten er een miljard installaties zijn. Om het aantal te halen wil het bedrijf in ieder geval zoveel mogelijk gebruikers van Windows 7 en 8 overhalen om over te stappen.

Problemen?

Mocht u problemen ondervinden met het installeren van deze nieuwe Windows-versie, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram