fbpx
0113 – 218 428
ANYDESKinfo@jepe-it.nl

‘JéPé IT biedt ons alleen oplossingen die echt bij ons passen’

Alle blog items

Huisartsenpraktijk en apotheek Yerseke levert zorg voor het dorp Yerseke en directe omgeving. Zoals voor elke zorginstelling is een goede en veilige ICT-omgeving cruciaal. Bij huisartsenpraktijk Yerseke heeft JéPé IT een geïntegreerde omgeving neergezet, waardoor de kwaliteit en continuïteit van de processen gewaarborgd zijn en er een krachtiger omgeving ontstaat. Bart van Wijk, één van de huisartsen bij deze praktijk, over zijn ervaringen met JéPé IT.

Over naar de cloud

Onze vorige IT-omgeving hadden we ooit al door JéPé IT laten inrichten. Onlangs zijn we met JéPé IT om tafel gegaan om die omgeving te upgraden. Onze hele omgeving is toen overgezet naar de cloud. Niet alleen voldoet de omgeving volledig aan alle vereiste NEN-normen, het is ook gewoon heel makkelijk. Van beveiliging tot de computers en van printen tot data-opslag: het werkt gewoon goed. We kunnen nu overal vandaan inloggen, en de gegevens die we delen, kunnen alleen worden ingezien door wie daarvoor is geautoriseerd. Hartstikke veilig dus.

Inzicht in telefoonverkeer

Ook onze telefonieomgeving hebben we overgedragen aan JéPé IT. Onze situatie is best complex. We zijn én huisartsenpraktijk én apotheek en hebben één nummer voor de hele setting. Daaronder hangen nummers voor afspraken, voor recepten, voor spoedgevallen. Met de Xelion-omgeving in de cloud heeft JéPé IT ons voorzien van een heel eenvoudige telecomoplossing, die we precies zo kunnen inrichten zoals we willen. Als we voorheen iets wilden wijzigen was dat best een gedoe, nu kunnen we veel zelf en als we hulp nodig hebben, plegen we één belletje en het wordt meteen geregeld. Bovendien geeft dit systeem ons heel veel inzicht: de hoeveelheid telefoontjes, de wachttijden, het aantal doorschakelingen, de onbeantwoorde belletjes. Dankzij dit inzicht kunnen we onze praktijkvoering eenvoudig aanpassen. Als we bij voorbaat weten dat er op maandag vaker wordt gebeld, kunnen we een extra persoon inzetten. Is het op woensdag rustiger, kunnen we het met minder mensen af.

Geen poespas

We zijn dik tevreden met JéPé IT. Het contact is heel laagdrempelig, zonder poespas, de lijntjes zijn kort en er wordt altijd snel gehandeld. Bovendien kennen ze ons bedrijf, ze bieden ons geen onzin aan, maar alleen oplossingen die echt bij ons passen. We hebben elkaar op alle fronten gevonden, dat werkt echt superfijn.

Nieuwsgierig?

Overweeg je ook de overstap van traditioneel werken op een server naar volledig flexibel en schaalbaar in de cloud? Ben je benieuwd hoe je verschillende oplossingen zoals printen, VoIP, security en werken in de cloud kunt integreren? Neem vrijblijvend contact met Jean-Paul op. Hij vertelt je er graag meer over. Bel naar 0113 – 218428 of mail naar j.depundert@jepe-it.nl en we maken een afspraak!

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram