fbpx
0113 – 218 428
ANYDESKinfo@jepe-it.nl

JéPé IT is genomineerd voor de ICTWaarborg Awards 2016

Alle blog items

ICTWaarborg organiseert dit jaar de 12e editie van de ICTWaarborg Awards. Op 30 maart worden de Awards uitgereikt door ICTWaarborg, een belangrijke brancheorganisatie binnen de ICT-branche. De uitingen hebben een bereik van meer dan één miljoen mensen en tienduizenden klanten zullen hun stem uitbrengen. Er zijn 4 hoofdcategorieën: Computerwinkel van het jaar, Computerwebwinkel van het jaar, Servicebedrijf van het jaar en Zakelijke dienstverlener van het jaar. Verder zullen er nog 48 Awards uitgereikt worden aan provinciale categoriewinnaars.

Beoordeling

De toekenning van de awards is opgebouwd uit 2 onderdelen. Het eerste deel bestaat uit het aantal beoordelingen op de portals Computerwinkels.nl, Zoekcomputerhulp.nl, Automatiseerder.nl en Internetdienstverleners.nl. Voor het tweede deel kijkt ICTWaarborg naar de gemiddelde score van de beoordelingen.

Objectieve beoordeling

De ICTWaarborg Awards gaan naar bedrijven met gemiddeld de hoogste score in kwalitatieve stemmen (best beoordeelde bedrijven) en kwantitatieve stemmen (meeste stemmen gelden). Alle beoordelingen geplaatst vanaf 1 maart 2015 tot en met 29 februari 2016 tellen mee. Op die manier komt zo objectief mogelijk naar voren hoe een bedrijf het afgelopen jaar is beoordeeld en wie met recht de titel van ICTWaarborg Award-winnaar één jaar mag dragen.

Stemmen

JéPé IT is actief in alle 4 de genomineerde categorieën. Wij nodigen u graag uit uw stem uit te brengen, u kunt hiervoor onderstaande links gebruiken.

Alvast bedankt voor uw stem!

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram