fbpx
0113 – 218 428
ANYDESKinfo@jepe-it.nl

JéPé IT verwelkomt Antoine de Keizer

Alle blog items

U kent ons natuurlijk al heel lang als een team van gedreven professionals. Wij leveren moderne, veelal cloud gebaseerde oplossingen waar klanten jarenlang op kunnen bouwen en vertrouwen. Hierdoor kunnen onze klanten zich focussen op de eigen business en deze verder uitbouwen en optimaliseren.

Doordat klanten JéPé IT jarenlang trouw blijven en nieuwe klanten zich met regelmaat aandienen, maakt JéPé IT een gestage groei door. Om aan deze groei te voldoen wordt er regelmatig een nieuwe professional aan het team van JéPé IT toegevoegd. Deze professionals worden uiteraard ook na de start bij JéPé IT voortdurend bijgeschoold om de kennis up-to-date te houden. Hierdoor houden we de kwaliteit van onze oplossingen en dienstverlening op een hoog niveau.

JéPé IT heeft reeds jaren geleden succesvol de transitie gemaakt van traditionele IT naar managed ICT en cloud oplossingen, waardoor JéPé IT haar klanten kan voorzien van ICT oplossingen die voorbereid zijn op de ICT behoefte van morgen. Daarbij zijn deze oplossingen ook nog eens flexibel inzetbaar en kostenbesparend. Zodoende komen klanten niet voor verrassingen te staan.

Ook ziet JéPé IT de vraag naar security en privacy oplossingen al enige tijd toenemen. Deels door de privacywetgeving die sinds 25 mei 2018 van kracht is, deels door alle berichten die in de media verschijnen. Er gaat geen dag voorbij of er komt in het nieuws of op social media wel een bericht over een uitgevoerd hack, cryptolocker of ransomware, of meldingen van datalekken die bekend worden gemaakt.

Om aan deze vraag tegemoet te komen, komt Antoine de Keizer per 1 augustus ons team versterken, in de functie van Privacy & Security Adviseur. Hiermee wordt geanticipeerd op de groeiende behoefte aan security oplossingen en op de privacywetgeving uitdagingen waar u als klant dagelijks mee te maken heeft.

Over Antoine

Antoine is al meer dan 20 jaar werkzaam in de ICT-branche. Antoine heeft zowel een technische als commerciële achtergrond en kan hierdoor uitgebreid adviseren over ICT oplossingen. Security en de privacywetgeving zijn onderwerpen die hij op de voet volgt met de nodige passie en vertaalt naar schaalbare oplossingen waar u echt wat aan hebt. Antoine heeft al diverse organisaties mogen begeleiden om passende, adequate maatregelen te treffen om de security op orde te brengen en om te voldoen aan de huidige privacywetgeving.

Antoine: “Ik vind het een enorme eer dat ik voor dit mooie bedrijf mag komen werken. JéPé IT is al jaren een gevestigde naam, met vooruitstrevende en betrouwbare oplossingen. JéPé IT is hierin zijn tijd allang vooruit. De enorme drive van Jean-Paul de Pundert en het team van JéPé IT heeft mij overtuigd én enthousiast gemaakt om hier te mogen werken. Graag wil ik mijn bijdrage leveren aan dit mooie Zeeuwse bedrijf met mijn kennis en ervaring. Klanten echt ontzorgen is wat voor JéPé IT de hoogste prioriteit heeft en hier wil ik mij graag bij aansluiten. Tot 1 augustus! Ik kom mij graag samen met Jean-Paul persoonlijk aan u voorstellen.”

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram