fbpx
0113 – 218 428
info@jepe-it.nl

Ook met je hoofd in de wolken? Kom langs bij JéPé IT op Contacta 2019!

Alle blog items

Binnenkort is het weer tijd voor Contacta. Op 5, 6 en 7 november vindt hét zakelijk netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen plaats in de Zeelandhallen in Goes. Uiteraard zijn wij van JéPé IT ook weer van de partij! Kom langs bij onze stand en voel je in de wolken.

The Next Step

Het thema van Contacta 2019 is ‘The Next Step’. De economie daagt je uit. Reorganiseren, innoveren, transformeren. Hoe zorg je voor de juiste balans tussen werk, voldoening en geluk in deze 24-uursmaatschappij? Ook bij JéPé IT is dit een actueel thema. Overal en altijd werken vanaf elk device? Geen enkel probleem. Maar wij willen vooral dat IT vóór je werkt. Juist in deze 24-uursmaatschappij heb je ook je rust nodig en IT kan je daarbij helpen. Daar gaan wij voor.

Kom kennis maken met de cloud; letterlijk en figuurlijk

Dit jaar hebben we een hele vernieuwde stand en we beloven je: die is een bezoekje waard. Kom een vlucht maken in onze flightsimulator en waan je letterlijk in de wolken. Ben je tot rust gekomen in de lucht? Dan nemen we je graag mee in onze demo-omgeving, waar we je laten ervaren hoe het is om te werken in de cloud en wat de cloud kan betekenen voor jouw organisatie.

Ook Contacta is voor ons teamwork

JéPé IT is de afgelopen jaren gegroeid: van leverancier van hardware naar volwaardige partner die meedenkt over jouw bedrijfsprocessen. Wat niet is veranderd, is de collegiale sfeer. Dat betekent dan ook dat we met het hele team Contacta 2019 tot een succes willen maken. Met bezoekers in contact komen en laten zien hoe vernieuwend we zijn, voelt voor ons als een teamuitje. We staan voor jullie klaar!

Kom je langs? Maak kans op een Microsoft Surface-tablet

Onze JéPé IT-stand is als vanouds te vinden in de Noordzeehal (hal 1), stand 228. Kom je langs op onze stand, dan maak je kans op een Microsoft Surface-tablet.

Nieuwsgierig geworden?

Nu al nieuwsgierig? Volg onze Facebook-pagina waar we ook regelmatig nieuws over Contacta zullen delen.

Gratis ticket, drie dagen geldig

Je kunt Contacta gratis bezoeken. Per persoon heb je één e-ticket nodig dat voor alle drie de dagen geldig is. Bestel hier een gratis Contacta-toegangskaart.

Onze medewerkers staan voor je klaar op onze stand. Hopelijk tot snel ziens!

Het team van JéPé IT

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram