fbpx
0113 – 218 428
ANYDESKinfo@jepe-it.nl

Op weg naar een privacyvriendelijke organisatie met het AVG-portaal

Alle blog items

De AVG is alweer een tijd van kracht, maar nog lang niet alle organisaties voldoen ook daadwerkelijk aan die nieuwe wetgeving. Voor JéPé IT reden om op zoek te gaan naar een oplossing. Antoine de Keizer, onze Privacy- en Security-adviseur, vertelt hoe die oplossing eruitziet en hoe het jouw organisatie kan helpen.

Door de bomen het bos niet meer zien

Nog even en het is alweer twee jaar geleden dat de Algemene verordening gegevensbescherming – kortweg de AVG of GDPR – in werking trad. Het naleven van deze wetgeving houdt nogal wat in, zeker voor zzp’ers en mkb’ers. De wet is ingewikkeld en kent zoveel aspecten dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Als je online op zoek gaat, vind je van alles, maar overzicht, ho maar. Ondertussen loop je wel het risico op hoge boetes. Dat zorgt voor zorgen en stress, terwijl je eigenlijk wel iets anders aan je hoofd hebt: je business.

Stap voor stap

Daarom zijn wij proactief op zoek gegaan naar een oplossing. Die hebben we gevonden in een AVG-portaal die je stapsgewijs helpt aan alle vereisten van de AVG te voldoen. Het maakt niet uit of je eenpitter bent of een groot mkb-bedrijf hebt, of je in de zorg werkt of in de bouw, dit platform voorziet je van alle tools die nodig zijn om AVG-compliant te zijn en te blijven. Op basis van een geautomatiseerd stappenplan doorloop je op een laagdrempelige manier alle stappen die nodig zijn en krijg je alle reglementen, overeenkomsten en procedures precies op het goede moment aangereikt. De documenten kun je helemaal aanpassen naar je eigen situatie en huisstijl en opslaan zodra ze klaar zijn. De voortgang wordt heel duidelijk grafisch weergegeven, zodat je precies weet waar je gebleven bent en wat je nog te doen staat.

Druk maken over je business

Op deze manier weet je dat je op de juiste weg bent en weet je precies wat je te doen staat. Het portaal wordt ondersteund door drie juristenbureaus, dus als je controle krijgt en je hebt de voor jou nodige stappen doorlopen, weet je zeker dat het goed zit. Dat geeft rust. Zo kun jij je weer druk maken over je business.

Nieuwsgierig?

Heb je interesse in een dergelijk AVG-portaal? Wij zetten het van a tot z voor je op en bieden je de juiste ondersteuning zodat je ermee aan de slag kunt gaan. Ben je benieuwd of dit AVG-portaal iets is voor jouw onderneming? Neem gerust vrijblijvend contact met me op. Bel naar 0113 – 218428 of mail me en we maken een afspraak!

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram