fbpx

Slim vergaderruimtes reserveren met de JéPé IT Meeting Room Display

Alle blog items

Ken je dat? Je hebt een afspraak op kantoor met klanten of leveranciers. Je biedt ze alvast iets te drinken aan en vraagt ze een momentje te wachten. Naarstig ga je op zoek naar een geschikte plek waar je je bezoek kan ontvangen. Niet een heel ontspannen begin van je misschien wel belangrijke bijeenkomst. Dat is verleden tijd met de JéPé IT Meeting Room Display.

Storen en gestoord worden

Herken je dit? Je loopt haastig langs alle beschikbare vergaderruimtes, klopt aan, wacht op reactie en opent de deur voorzichtig. Als je geluk hebt, zit er niemand en kan je hier terecht. Maar vaker stoor je collega’s in een vergadering of overleg. Dat gevoel is absoluut niet prettig, maar wat moet je anders? Heb je uiteindelijk een vrije vergaderruimte gevonden, dan is de kans groot dat je zelf gestoord wordt door een of meerdere collega’s die komen kijken of de ruimte vrij is. Storen en gestoord worden. Het is onprettig, komt de gesprekken zelf niet ten goede en kost ook onnodig veel tijd.

Zo ga je slimmer met vergaderruimtes om

De oplossing zit ‘m in het slim kunnen reserveren van vergaderruimtes. Hoe mooi zou het zijn als je een vergaderruimte ruim van tevoren kunt reserveren, zodat je je energie kan stoppen in de voorbereiding van je gesprek? Goed nieuws, deze oplossing is eindelijk beschikbaar met de JéPé IT Meeting Room Display. Als je een ruimte hebt gereserveerd, is dit direct duidelijk voor je collega’s. Ook is de gereserveerde tijd zichtbaar op een display bij de deur. Wordt een gereserveerde ruimte onverhoopt niet gebruikt? Dan wordt deze automatisch vrijgegeven. Zo kun je vergaderruimtes optimaal inzetten en hoort gestoord worden tot het verleden.

Voor wie is deze oplossing geschikt?

Deze oplossing is niet alleen geschikt voor vergaderruimtes, kantoorruimtes en flexplekken, maar ook voor bijvoorbeeld hotelkamers, suites of spreekkamers. Of je nu een vergaderruimte wilt reserveren in een kantoor of als huisarts een ruimte wil reserveren in een huisartsenpraktijk, het is allemaal mogelijk. Door de beschikbare ruimtes optimaal te benutten, wordt de kans dat je met lege handen blijft staan een stuk kleiner. Mocht dit toch gebeuren, of staat je afspraak vast in de file, dan zijn er uiteraard nog volop mogelijkheden zoals vergaderen via Microsoft Teams.

Nieuwsgierig?

Is effectief vergaderruimtes inboeken ook iets voor jouw organisatie? Neem gerust contact met me op op 0113-218 428 of via a.dekeizer@jepe-it.nl. Ik denk graag met je mee!

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram