fbpx

Terugblik Contacta 2018 en co-creatie met juiste partners

Alle blog items

Contacta 2018 was een groot succes, mede dankzij de komst van vele bekende relaties en (toen nog) onbekende bezoekers. We hebben erg genoten van de gesprekken. Hieruit is gebleken dat jullie meer dan ooit ondersteund willen worden bij de dagelijkse bedrijfsprocessen, zodat deze makkelijker, veiliger en vooral efficiënter worden. Met onze demonstratie hebben we veel bezoekers werkelijk laten ervaren hoe een moderne werkplek à la JéPé IT je kan helpen; we combineren veilige internettoegang, veilig werken waar je maar wilt, en veilig printen en scannen tot één complete oplossing. Niet alleen is onze moderne werkplek veiliger, maar helpt je ook de dagelijkse bedrijfsprocessen efficiënter te maken door veel taken die je nu handmatig doet te automatiseren.

Ben jij de winnaar van de Microsoft Surface?

Natuurlijk viel er bij ons ook iets te winnen tijdens Contacta 2018. Iedereen kon zijn of haar gegevens achterlaten op onze stand. Daarmee maakte je kans op een Microsoft Surface! Er is inmiddels een winnaar getrokken en op onze LinkedIn– en Facebook-pagina’s hebben we de winnaar bekend gemaakt. Ben je zelf de winnaar? Dan komen we binnenkort langs met de Microsoft Surface! Ben je niet de winnaar? Helaas. Kleine troost: je krijgt voortaan wel onze mooie blog met nieuws en nuttige informatie in je mailbox, helemaal gratis.

Knap staaltje multidisciplinair denken

Maar er was meer dan Contacta dat de klok sloeg de afgelopen weken. Samen met partners van Gewoon Lekker Leven en Floris! Marketing hadden collega Martin Gijssen en ik een mooi overleg. Met vereende krachten hebben we ons ingezet om een gezamenlijke klant een stap verder te helpen. Een prachtig bedrijf waar rust weer op de agenda kan staan. Multidisciplinair denken en handelen met de juiste partners met eenzelfde mindset. Mooi dat wij daar met onze ICT-input een bijdrage aan mochten leveren en de toekomst en groei van dit bedrijf verder mogen ondersteunen door het slim inzetten van ICT-middelen voor procesoptimalisatie.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in de diensten van JéPé IT? Eens vrijblijvend sparren over wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan zeker eens contact op. Bel naar 0113-218428 of mail naar j.depundert@jepe-it.nl en we maken een afspraak!

Hartelijke groeten,

Jean-Paul de Pundert

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram