fbpx
0113 – 218 428
ANYDESKinfo@jepe-it.nl

Upgraden naar Windows 10. Wij helpen u graag!

Alle blog items

Windows 10

Windows 10 is de stap naar een nieuwe generatie van Windows. De wereld om ons heen verandert snel en is gedreven door technologische ontwikkelingen. Mensen willen altijd en overal productief en online zijn, of het nu is om te werken of ter ontspanning. Met Windows 10 ben je klaar voor de toekomst. Je maakt gebruik van handige productiviteitstools en kunt erop vertrouwen dat je altijd up-to-date en veilig van je apparaten gebruikmaakt.

Eén ervaring

Windows 10 biedt je namelijk op al je apparaten één ervaring, dit noemen we Continuüm. Voor PC en tablet brengt dit het beste van twee werelden. Werk je bijvoorbeeld met een toetsenbord op een Surface 3, dan herkent Windows 10 dat je in de voor de desktop geoptimaliseerde versie wilt werken. Klik je het toetsenbord eraf, dan wissel je naar een versie van Windows 10 die focust op de touchervaring.

Toekomstbestendig

Heb je Windows 10, dan kun je vertrouwen op regelmatige updates die je apparaat stabiel en veilig houden. Als je gebruikmaakt van de gratis upgrade in het eerste jaar, dan ontvang je gratis updates zo lang als je het apparaat in gebruik hebt. En als het aan Windows 10 ligt, krijgt je vertrouwde wachtwoord er straks een concurrent bij. Met Windows Hello ontgrendel je het apparaat met jezelf. Windows kijkt naar je vingerafdruk, oog of gezicht en heet je dan automatisch welkom. Een wachtwoord typen is niet meer nodig en je bent ervan verzekerd dat alleen jij bij je bestanden kan.

Ook voor zakelijk gebruikers

Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin het beste van Windows 7 en 8 is samengebracht. Dankzij het vertrouwde startmenu kan iedereen er snel mee aan de slag en door de integratie van Cloud en pc, wordt samenwerken gemakkelijker dan ooit. Welk device je ook gebruikt.

 • Het beste platform voor modern zakelijk gebruik: Windows 10 biedt een betere integratie met de Cloud en pc, waardoor samenwerken een nieuwe dimensie krijgt
 • Eenvoudig in te stellen en te beheren: Windows 10 voelt direct vertrouwd met het startmenu en je persoonlijke apps. Dankzij Windows as a Service en in- place upgrade is Windows 10 heel gemakkelijk in beheer.
 • Betaalbare en innovatieve devices: Windows 10 werkt op al je Windows devices met universal apps die je mobieler en productiever maken. Daarnaast opent het de weg naar nieuwe toepassingen voor 2-in-1, smartphones en de Microsoft HoloLens.
 • Het voelt direct vertrouwd: het beste van Windows 7 en Windows 8, zoals het startmenu en je persoonlijke apps.
 • Grootzakelijke veiligheid voor iedereen: Windows 10 biedt Enterprise data protectie voor je devices, privacy en gegevens Check-In via JéPé IT
 • JéPé IT is een officiele Microsoft Windows 10 Check-In. Bij de Windows 10 Check-In geven we uitleg over Windows 10 en helpen we u bij de overstap. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen, uitleg en ondersteuning bij upgrade. Hulp nodig? Neem contact met ons op, bel ons op 0113-218428 of maak een terugbelafspraak.

Check-In via JéPé IT

JéPé IT is een officiele Microsoft Windows 10 Check-In. Bij de Windows 10 Check-In geven we uitleg over Windows 10 en helpen we u bij de overstap. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen, uitleg en ondersteuning bij upgrade. Hulp nodig? Neem contact met ons op, bel ons op0113-218428 of maak een terugbelafspraak.

 • X
 • Hi, mijn naam is
 • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
 • of telefonisch op
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram