fbpx
0113 – 218 428
ANYDESKinfo@jepe-it.nl

Van kristallen jubileum tot minitrampoline; 2019 in vogelvlucht

Alle blog items

Het begin van een nieuw jaar ligt voor ons. Ik hoop dat iedereen heeft genoten van de feestdagen en van het samenzijn met familie en vrienden. Ikzelf heb dat zeker gedaan en heb ook even de tijd genomen stil te staan welke mijlpalen er het afgelopen jaar zijn bereikt. Lees even met me mee.

Januari 2019: 20 jaar ondernemer

Op 13 januari 1999 schreef ik JeePee PeeCee in bij de Kamer van Koophandel. Op mijn zolderkamer begint mijn carrière als ondernemer en twintig jaar later kijk ik daarop terug en verbaas me hoeveel er is gebeurd. Met mijzelf als mens en als ondernemer, maar ook in de wereld van de technologie.

Februari 2019: groei

In februari kwam het pand naast ons te koop. Dat kwam als geroepen, want we groeiden uit ons jasje. En die groei zit overal: in het aantal mensen, maar ook in de kracht van ons totale team. Van de leverancier van hardware die we ooit waren, ontwikkelden we ons tot een volwaardige partner. Onze kracht zit inmiddels vooral in het meedenken in bedrijfsprocessen.

Maart 2019: inspiratie

Op 20 en 21 maart hebben we ons tijdens Microsoft Ignite The Tour in Amsterdam twee dagen lang kunnen onderdompelen in de wereld van Azure, de moderne werkplek, Office 365 en security. Vol inspiratie en nieuwe kennis kwamen we terug, klaar om onze klanten nóg beter te bedienen.

April 2019: volgende stap

Na zeventien jaar in hetzelfde huis te hebben gewoond, vonden we het tijd voor een volgende stap. Ons huis werd definitief vekocht en plannen voor een nieuw thuis werden gemaakt.

Mei 2019: op schoolkamp

Eind mei ging mijn jongste zoon, leerling in groep acht, drie dagen op schoolkamp. De school was nog op zoek naar extra begeleiders en ik heb me aangemeld. Daar ging ik dan, met een hele rits kinderen, op de fiets van Goes naar Arnemuiden. Het was eens iets heel anders dan ondernemer zijn en het was prachtig om hier onderdeel van uit te mogen maken. En heel eerlijk? Het was best vermoeiend!

Juni 2019: op de trampoline

Mijn beide kids, Rowan en Kian, springen trampoline bij Forza Gymnastica, de vereniging in Goes voor turnen, springen, trampoline en acrogym, waar ik als vrijwilliger al enkele jaren actief ben in het bestuur. In juni werd Kian Nederlands kampioen op de dubbel minitrampoline. In december waren er medailles voor de teams van beide kinderen bij de Nederlandse kampioenschappen groepsspringen.

Juli 2019: eerste AVG-boete

Op 25 mei 2018 ging de nieuwe privacywet – de AVG – in. Voor die tijd stond iedere mailbox bol van berichten over die nieuwe wet. Daarna leek het even stil. Maar op 16 juli van dit jaar werd de eerste AVG-boete uitgedeeld, een boete van maar liefst € 460.000,- voor het Haga Ziekenhuis. Zaak dus om te checken of jij je security op orde hebt en hoe bewust jouw medewerkers zijn van de risico’s die dagelijkse processen, handelingen en werkzaamheden met zich meebrengen.

Augustus 2019: vakantie zonder zorgen

In augustus was het voor velen van ons vakantietijd. Tijd om heerlijk bij te komen, zonder zorgen om je ICT.

September 2019: KPN stopt met ISDN

Op 1 september trok KPN de stekker uit ISDN. Dat betekende een drukke tijd voor ons: veel mensen braken met KPN en stapten voor hun telefonie over naar ons.

Oktober 2019: in de bak

In oktober woonden we het evenement ‘Transform your Security’ bij op een bijzondere locatie: de voormalige De Koepel-gevangenis in Breda. Zo kunnen we onze klanten nog beter helpen met geavanceerde oplossingen om hun data te beschermen.

November 2019: in de wolken

Begin november was het weer tijd voor Contacta. Met ons hele team waren we aanwezig in onze totaal nieuwe stand, waar bezoekers een vlucht konden maken in een flightsimulator en na de landing ervaren hoe het is om te werken in de cloud. Eind november werd onze nieuwe bovenverdieping opgeleverd, waar ergonomische bureaus voor iedereen worden gecombineerd met volledig flexwerken. Tijdens de verbouwing hebben veel van onze mensen vanuit huis gewerkt, maar dankzij ons online toegangsportaal hebben onze klanten hier niets van gemerkt.

December 2019: nieuw huis, nieuw bedrijf

In september kochten mijn vrouw en ik de grond voor onze nieuwe woning. Op 19 december werd de eerste paal geslagen. Vier dagen later was ik met collega Martin Gijssen opnieuw bij de Kamer van Koophandel. Dit keer om ons gezamenlijke bedrijf Loud Logic in te schrijven. Met Loud Logic richten we ons met name op het koppelen van verschillende platformen en oplossingen om op die manier bedrijfsinformatie inzichtelijk te maken.

Plannen voor de toekomst

Het is een fraai lijstje geworden waar ik best trots op ben. Dat legt onze lat voor 2020 hoog. Maar ik weet zeker dat we met ons team van gedreven en enthousiaste mensen ook in het nieuwe jaar weer veel ondernemers een stuk rust kunnen brengen. Overweeg je de overstap van traditioneel werken op een server, naar volledig flexibel en schaalbaar in de cloud? Ben je benieuwd hoe je verschillende oplossingen zoals printen, VoIP, security en werken in de cloud kunt integreren? Nieuwsgierig wat we met ons nieuwe bedrijf Loud Logic voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over. Bel naar 0113 – 218428 of mail naar j.depundert@jepe-it.nl en we maken een afspraak! Of hou onze website – binnenkort in een heel nieuw jasje – in de gaten. Voor nu wens ik je een prachtig, ondernemend en gezond 2020!

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram