fbpx
0113 – 218 428
ANYDESKinfo@jepe-it.nl

Veilig internetten onderweg met de PPSK-Kiosk

Alle blog items

Je bent onderweg en wilt nog even dat ene document versturen of een paar dringende bankzaken regelen. Je stopt bij de dichtstbijzijnde koffiezaak voor een goede bak koffie en een wificode. Die wificode staat tussen de koffies en snacks op het menubord. Handig. Maar niet zo veilig! Iedereen gebruikt dezelfde wificode. Ook de hacker die naast je van zijn koffie zit te genieten. Met die code en speciale hackingtools kan hij op zijn gemakje meelezen met wat jij en je medekoffiedrinkers aan het doen zijn. Niet zo prettig voor jou als je je privébankzaken aan het doen bent. Maar ook met de AVG in gedachten, niet zo’n goede zaak.

Een persoonlijke, unieke wificode voor elke bezoeker

Wil jij je klanten, vertegenwoordigers, patiënten, hotelgasten of andere bezoekers een betere oplossing bieden? Dat kan nu! Met de PPSK-Kiosk geef je iedereen een persoonlijke, unieke wificode, zonder gedoe. Druk op de knop op het display en iedereen krijgt zijn eigen wachtwoord. Deze moet binnen 40 seconden (of langer, als jij dat zo instelt) ingevoerd worden op je apparaat. Twee apparaten of meer? Geen enkel probleem, je krijgt zoveel unieke codes als je nodig hebt. En het kan zelfs nog makkelijker. Als je met de foto-app van je telefoon de QR-code op het display scant, wordt de wificode automatisch voor je ingesteld op je telefoon. Zonder extra apps te installeren.

Geldigheid code en bereik van signaal instelbaar

Jij, als eigenaar van de kiosk, bepaalt de duur van de verbinding. Ben je een hoteleigenaar, dan kun je instellen dat de wificode een dag geldig is. Terwijl je als fysiotherapeut die tijd misschien op een uur wilt instellen. Ook bepaal je zelf tot waar het wifisignaal reikt. Alleen in de lobby, of door je hele bedrijf of hotel? Alleen in de wachtkamer of ook op de massagetafel?

Access points van Aerohive

De access points waar de Kiosk mee werkt zijn van Aerohive. Deze twee samen brengen een absoluut veilige wifi-oplossing. Iedereen een unieke wificode, waardoor het voor hackers onmogelijk wordt jouw bezigheden te volgen!

Eigen huisstijl en look & feel

De zuil is in sierlijk maar degelijk metaal uitgevoerd. In de zuil is een iPad geplaatst. De zuil is standaard blanco, maar kan je helemaal naar wens laten aanpassen. Je eigen huisstijl en look & feel, een boodschap aan je bezoekers? Geen probleem.

De PPSK-Kiosk in actie zien?

Wil je de PPSK-Kiosk in actie zien? Check deze YouTube-movie. Beter nog: kom naar Contacta, het zakelijk netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen op 6, 7 en 8 november. Daar kun je bij onze stand de Kiosk zelf uitproberen. We staan tijdens Contacta in de Noordzeehal stand 233.

Nu al meer weten?

Kun je niet wachten en wil je nu al weten of de PPSK-Kiosk iets voor jou is? Neem dan zeker eens contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Bel naar 0113-218428 of mail naar j.depundert@jepe-it.nl en we maken een afspraak!

Hartelijke groeten,

Jean-Paul de Pundert

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram