0113 – 218 428
info@jepe-it.nl

Vier redenen om vandaag over te stappen naar Microsoft Teams

Alle blog items

Ken je dat: je stuurt een mailtje naar een klant, een Whatsappje naar collega x die onderweg is terwijl je met collega y aan een document werkt in SharePoint en je een to-do-lijst deelt met collega z. Prima, maar dat kán handiger. Met Microsoft Teams, dé samenwerkingstool binnen Office 365. Vier redenen om vandaag nog over te stappen.

1. Het is heel gemakkelijk in gebruik

Microsoft Teams is eenvoudig in gebruik. Meerdere kanalen kunnen in een paar klikken worden ingesteld. Door middel van kanalen worden gesprekken georganiseerd per onderwerp, project, discipline of wat je zelf ook maar handig vindt. Dankzij de integratie met Skype for Business kun je met een muisklik een spraak- of videogesprek beginnen als dat op dat moment de samenwerking makkelijker maakt. De gebruikersinterface van Teams is eenvoudig en intuïtief, zodat je je helemaal kunt concentreren op het effectiever uitvoeren van je werk.

2. Alles wat je nodig hebt op één plek

Teams is onderdeel van Office 365, waardoor je als gebruiker eenvoudig toegang hebt tot Office-applicaties als Excel en Word, maar ook tot cloudopslag- en synchronisatie-oplossingen zoals SharePoint, Power BI en Delve. Door de integratie met verschillende communicatie-applicaties, zoals Skype for Business, kun je naadloos schakelen tussen videochatten, instant messaging, e-mail en het samenwerken aan documenten.

3. Teams wordt continu verbeterd

Teams is, zoals we dat kennen van Microsoft, een evoluerende oplossing. Bijna dagelijks worden er nieuwe apps toegevoegd en verbeteringen aangebracht. Dat kan gaan om de integratie met Office 365-applicaties maar ook om apps van andere partners zoals Trello, InVision en SurveyMonkey.

4. Maximaliseer je Microsoft-investering

Teams is onderdeel van Office 365. Ideaal dus om je collega’s en medewerkers te stimuleren de eindeloze e-mailthreads met talloze bijlagen achter zich te laten en te wennen aan de gestroomlijnde samenwerkingsmethode die Teams biedt. Met Teams kun je bestanden delen, vergaderingen vanuit je agenda organiseren en synchroniseren met andere Office-apps zoals OneNote en OneDrive. Dit verbetert de samenwerking en communicatie, terwijl tegelijkertijd de acceptatie van Office 365 wordt ondersteund.

In het kort

Microsoft Teams is speciaal ontworpen om teamwerk makkelijker te maken. En dat is dan ook precies wat het doet. Het biedt tools om chats, meetings en calls te faciliteren en om bestanden te vinden en te delen in alle Office 365-applicaties. Het brengt tools als SharePoint, Skype for Business, OneNote en OneDrive bijeen. Personaliseren en uitbreiden via een heel ecosysteem van apps – van Microsoft of van derden – is heel eenvoudig. En Microsoft zou Microsoft niet zijn als het niet op de juiste wijze om zou gaan met security en compliance.

>Meer weten?

Benieuwd of Microsoft Teams iets is voor jouw organisatie? We denken graag met je mee. Bel naar 0113 – 218428 of mail naar Jean-Paul de Pundert en we maken een afspraak!

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram