fbpx

Windows 10 eind juli beschikbaar

Alle blog items

Vanaf 29 juli a.s. is Windows 10 beschikbaar. Gebruikers van Windows 7 of Windows 8.1, met uitzondering van de Enterprise edities, kunnen vanaf dat moment gratis upgraden naar Windows 10.

Microsoft heeft Windows 10 ontwikkeld op basis van de input van ruim vier miljoen mensen wereldwijd, met daarbij als doel om mensen te verbinden en productief te laten zijn. Windows 10 zorgt daarbij voor dezelfde gebruikerservaring op alle Windows apparaten.

Consumenten hebben een jaar de tijd om te profiteren van de gratis update. Zodra een Windows-apparaat geüpdatet is, zorgt Microsoft voor gratis updates gedurende de hele ondersteunde levenscyclus van het apparaat.

Met Windows 10 komt het bekende en vertrouwde Start-menu terug. Daarnaast is de vindbaarheid van bestanden en programma’s sterk verbeterd en is het besturingssysteem veiliger dan ooit, zo stelt Microsoft.

Wie zo snel mogelijk wil profiteren van de gratis upgrade kan de komende weken de gratis upgrade al reserveren via www.windows.com/windows10upgrade.

Vragen?

Vragen over Windows 10 of advies nodig, neem dan contact met ons op.

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram