fbpx

Zien we jou ook bij Contacta 2018 op 6, 7 of 8 november?

Alle blog items

Beste relatie,

Volgende week is het zover: Contacta 2018! Op 6, 7 en 8 november vindt hét zakelijk netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen plaats in de Zeelandhallen in Goes. Net als voorgaande jaren zijn wij van JéPé IT natuurlijk ook deze editie weer aanwezig.

We hebben alles uit de (digitale) kast gehaald om er iets bijzonders van te maken, en we willen je dan ook van harte uitnodigen een bezoek aan onze stand te brengen. Niet alleen lijkt het ons een prachtig moment om elkaar weer even te spreken en de hand te schudden, ook hebben we iets moois met je te delen.

Het thema van Contacta 2018 is ‘De Impact Van Data’. Tijdens een leuke demonstratie willen we je kennis laten maken met wat volgens ons de impact van data is. En dat gaat verder dan de cloud, managed services en veilig internetten onderweg. We willen je laten zien hoe echte moderne bedrijfsvoering eruit ziet en hoe jij daar je voordeel mee kunt doen. Een unieke oplossing, voor Zeeland en ver daarbuiten. En we laten die oplossing niet alleen zien, je kunt het zelf ervaren, aanraken en uitproberen. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Ons team staat voor je klaar!

Reden genoeg om even langs te komen. Daarnaast valt er ook nog iets te winnen! Als je je visitekaartje bij ons achterlaat, maak je kans op een Microsoft Surface. Als we een prijs weggeven, doen we het ook goed.

Nieuwsgierig geworden?

Onze JéPé IT-stand is te vinden in de Noordzeehal (hal 1), stand 233. Bij binnenkomst ben je al in de Noordzeehal. Vanaf hier steek je de hal helemaal over, dan vind je ons op het Bevelanden Plein.

Kom je langs? Laat het even weten, dan zorgen we dat er ook nog een leuke attentie voor je klaar ligt!

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram