fbpx
0113 – 218 428
info@jepe-it.nl

Zo haal je meer winst uit je computeromgeving

Alle blog items

Je werkt met verschillende applicaties maar het proces ontbreekt om deze verschillende applicaties goed met elkaar te laten verbinden tot één geïntegreerd platform. Zonde. Door te werken met een geïntegreerde omgeving kun je de kwaliteit en continuïteit van je processen waarborgen en bespaar je tijd en geld.

Meer toegevoegde waarde

Een computer aanschaffen is prachtig. Een mooie printer erbij idem. En overstappen naar een cloudomgeving vinden wij – meestal – ook een goed plan. Maar het wordt allemaal nog veel mooier als je alles met elkaar kunt verbinden. Als je vanaf je multifunctional gelijk je bestandjes naar je software in de cloud kunt scannen, zodat ze gelijk in je boekhouding of in je CRM-pakket terecht komen, dat is pas echt handig. Zo hoef je je bestanden niet meer eerst naar je computer te scannen om het daarna weer te verplaatsen naar de juiste cloudmap. En een VoIP-oplossing is mooi, maar een VoIP-oplossing wordt nog veel mooier als je ‘m koppelt aan je CRM-pakket zodat je gelijk je klantkaart naar boven krijgt als je gebeld wordt. Zo ontstaat meer toegevoegde waarde dan wanneer die producten los van elkaar functioneren. Dat is hoe één plus één drie wordt.

Directe winst door synergie

Door te focussen op die koppelingen, op het aan elkaar rijgen van meerdere producten en systemen, haal je meer synergie uit het geheel. En in een tijd als deze waarin nagenoeg elke branche met een personeelstekort te maken heeft, is dat heel welkom. Iedereen staat ervoor open om processen te vergemakkelijken, verkorten, versnellen. Dat levert direct winst op, zo simpel is het.

Meedenken in bedrijfsprocessen

Door systemen met elkaar te verbinden ontstaat een krachtiger omgeving. Maar daar heb je ook andere kennis voor nodig. Als ICT-partner heb je eigenlijk steeds meer bedrijfskundigen nodig, die ook nog een beetje snappen hoe een computer werkt, dan rasechte ICT-nerds. Ons werk gaat steeds vaker over bedrijfsprocessen; hoe lopen die processen door een organisatie heen en hoe kunnen we die optimaliseren door middel van slimme ICT-oplossingen? Als je als ondernemer met een vraag bij ons aanklopt, gaan we dan ook eerst op zoek naar de vraag achter je vraag. Hoe ziet jouw bedrijfsproces eruit, wat zijn de knelpunten, wat heb je nodig. Dan pas gaan we op zoek naar de techniek die dat proces ondersteunt en jouw behoefte vervult. Daarbij zorgen we natuurlijk dat we de verschillende applicaties mooi met elkaar laten praten. Zodat jij bespaart op tijd en geld.

Nieuwsgierig?

Benieuwd hoe jouw systemen geïntegreerd kunnen worden tot een platform en hoe je daar winst uithaalt? We denken graag met je mee. Bel naar 0113 – 218428 of mail naar Jean-Paul de Pundert en we maken een afspraak!

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram