fbpx
0113 – 218 428
ANYDESKinfo@jepe-it.nl

Uitvaartzorgcentrum De Bevelanden

Alle blog items

“Wij zijn mensen van één op één begeleiding en dat is ook hoe wijzelf geholpen willen worden.”

Na het verlies van een dierbare breekt een zware periode aan. Nabestaanden proberen om te gaan met hun verlies, maar moeten ook allerlei praktische zaken regelen. Uitvaartzorgcentrum De Bevelanden in Goes verzorgt de uitvaart voor nabestaanden en begeleidt hen bij de beslissingen die zij nemen. Eigenaar Johan Hoekman legt uit waarom de samenwerking met JéPé IT voor hem zo belangrijk is.

Altijd bereikbaar via VoIP.

“Onze bereikbaarheid moet uitstekend zijn. Niet alleen tijdens kantooruren maar ook daarbuiten. Wij zijn namelijk een continubedrijf.” Dat streven wordt bereikt door slimme telefonie: bellen over internet met VoIP. Inkomend en uitgaand bellen gaat bij Uitvaartzorgcentrum De Bevelanden via een vast nummer dat gekoppeld is aan de mobiele telefoon van de medewerkers. “Mensen mogen ons dag nacht bellen, wat betekent dat wij altijd bereikbaar zijn én dat de infrastructuur daarop ingericht is. Als wij niet op kunnen nemen, gaat de telefoon over naar onze centrale.”

IT Beheer, Cloud en Security.

“Wij staan mensen bij in een moeilijke situatie. Er heerst verdriet, verlies en ontreddering. Wij proberen hen structuur te geven. Daarom hebben wij systemen nodig waarin wij documenteren en gegevens vastleggen. Van iedere uitvaart wordt een dossier opgebouwd. Daarvoor hebben we een geautomatiseerd programma, wat in een veilige omgeving draait.” Voor het inrichten van de IT, het beheer en de cyber security is JéPé IT verantwoordelijk.

‘ICT raakt ons op allerlei vlakken.’

Maar er is meer dan het oog doet vermoeden. “Denk aan camerabeveiliging of een slideshow tijdens een dienst in de aula. Daar heb je een groot scherm voor nodig, een PC die het aanstuurt en een geluidssysteem. Al het rouwdrukwerk wat wij nodig hebben, drukken wij zelf. Dus ook daarin moet weer permanente ondersteuning zijn. De apparatuur moet goed draaien en ik heb heel veel opslagruimte nodig: er staan duizenden rouwkaarten in ons systeem. JéPé IT zorgt voor ons dat dit klopt.” Via automatische back-ups naar de Cloud zijn bestanden veilig.

Betrouwbare dienstverlening.

“Het is voor mij belangrijk dat we een partij hebben die ons goed begrijpt. Dat had ik hiervoor niet. Ik zat bij een aanbieder waar ik steeds meer het gevoel kreeg een nummer te zijn. Sinds 2014 ben ik klant bij Jean-Paul en ik ben heel tevreden. Er is een goede achterwacht. Als je belt voor een probleem wordt er meegedacht. Wie je ook aan de lijn krijgt, ze snappen dat wij afhankelijk zijn van goede dienstverlening. Hoe gevoelig dat in onze situatie ligt en dat er direct een oplossing moet komen.”

Geïnteresseerd?

Benieuwd wat JéPé IT voor uw organisatie kan betekenen? Wij bedenken oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. Van schaalbaar werken in de Cloud tot integraties zoals printen, VoIP en cyber security. Neem contact voor een vrijblijvende kennismaking. Bel Jean-Paul via: 0113 – 218428 of mail naar j.depundert@jepe-it.nl.

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram