fbpx
0113 – 218 428
ANYDESKinfo@jepe-it.nl

Dé Zeeuwse IT-specialist denkt met je mee. Over meer dan alleen IT

Alle blog items

Al sinds januari 1999 onderscheiden wij ons door heldere communicatie, goede afspraken en een open houding. Daar is niets in veranderd. Maar al die jaren hebben we natuurlijk niet stilgezeten. Want een klant van een mooie computer voorzien is één ding. Een mooie printer erbij is ook prachtig. De overstap naar de cloud maakt alles nog een beetje hipper. Maar het wordt pas echt mooi als je alles met elkaar kunt verbinden. Dan ontstaat een omgeving waarin 1 + 1 ineens 3 wordt en daar zit onze kracht.

Meedenken in bedrijfsprocessen

Door de jaren heen hebben we ons dan ook ontwikkeld van ICT-partner die mooie producten levert, naar bedrijfskundigen met een technische inslag, die kunnen meedenken over hoe de processen in jouw organisatie geoptimaliseerd kunnen worden met slimme ICT-oplossingen. We kunnen een scala aan producten en diensten leveren, maar de toegevoegde waarde zit ‘m in wat jij er als ondernemer mee kunt. Door die producten en diensten zo te combineren en te zorgen dat je ze inzet op een manier die bij jouw onderneming past, helpen wij je processen te vergemakkelijken en versnellen.

Optimaal omgaan met technologie, zonder stress

Wij zijn nog steeds dé Zeeuwse IT-specialist, maar eigenlijk zijn we inmiddels veel meer dan dat. Wij helpen je optimaal met technologie om te gaan, zodat het je productiviteit, effectiviteit en daarmee zelfs creativiteit vergroot en geen stress veroorzaakt. Slim, efficiënt en modern werken staat hoog op onze agenda, net als slimme telefonie, maar ook veiligheid en privacy.

Nieuwe website

Het is natuurlijk prachtig dat we onze klanten met zoveel meer kunnen helpen dan alleen slimme ICT-oplossingen. Maar het werd ook tijd om dat eens goed te communiceren. Daarom hebben we de afgelopen tijd achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website. Daarbij focussen we veel meer op welke problemen we voor ondernemers kunnen oplossen en minder op welke producten daarbij horen. Want die producten zijn eigenlijk bijzaak. Die nieuwe computer leveren, dat kan iedereen. Maar doorvragen, meedenken en op zoek gaan naar de vraag achter jouw vraag, en dan pas zoeken naar de juiste techniek die precies daarbij past? Dat is wat ons maakt tot wat we zijn: dé Zeeuwse IT-specialist.

Kijk even rond of neem contact op

Overweeg je de overstap van traditioneel werken op een server, naar volledig flexibel en schaalbaar in de cloud? Ben je benieuwd hoe je verschillende oplossingen zoals printen, VoIP, security en werken in de cloud kunt integreren? Neem eens een kijkje op onze nieuwe website of neem direct vrijblijvend contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over. Bel naar 0113 – 218428 of mail naar j.depundert@jepe-it.nl en we maken een afspraak!

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram