fbpx
0113 – 218 428
ANYDESKinfo@jepe-it.nl

Zo sluit je werkplek nog beter aan bij je branche

Alle blog items

Als ondernemer is er één ding dat je het liefste doet: ondernemen. Wat daar niet bij hoort is je zorgen maken om IT. Zijn de laptops en computers van je mensen wel in optima forma, zijn ze snel, veilig en betrouwbaar? Gebruiken ze de juiste software, is iedereen goed beveiligd tegen spam en malware en wordt er een back-up gemaakt van al je data en processen?

Overal werken, wanneer en waar we maar willen

Met onze diensten nemen we jou die zorgen uit handen, al jaren. Maar we zitten niet stil. Het digitale landschap verandert razendsnel. We willen overal kunnen werken, wanneer en waar we maar willen. Dat kan met JéPé IT Workplace 365.

Jouw werkplek aangepast aan jouw branche

Maar niet elke branche heeft dezelfde wensen en eisen. Daarom hebben wij nu vier variaties op deze oplossing gemaakt. Speciaal voor ondernemers in de zorg, in de financiële wereld en creatives hebben wij JéPé IT Workplace 365 tot in detail onder de loep genomen. Zo heb je in de zorg bijvoorbeeld te maken het versturen van patiëntgegevens op een manier die niet in strijd is met de AVG. Als fotograaf of ontwerper wil je probleemloos grote bestanden versturen. Zo kent elke branche zijn eigen uitdagingen en daar zijn wij mee aan de slag gegaan. Met specifieke abonnementen hebben we JéPé IT Workplace 365 aangepast aan jouw branche.

Blanco boek

Wil je het toch net even anders? Geen probleem. JéPé IT Flex 365 is gemaakt voor organisaties die een maatwerkoplossing zoeken die niet binnen een van de genoemde bundels valt. Het is als het ware een blanco boek waar je allerlei dingen aan toe kunt voegen, tot het boek je past als een jas.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de verschillende branchespecifieke oplossingen die JéPé IT Workplace 365 biedt? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je er graag meer over. Bel naar 0113 – 218428 of mail naar j.depundert@jepe-it.nl en we maken een afspraak!

Bijblijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van onze diensten? Of wil je tips ontvangen tegen oplichting en phishing, om slimmer en efficiënter te werken met Office 365 of hoe je aan een printer komt die koffie kan zetten? Schrijf je dan in voor onze blog. Je ontvangt dan elke drie weken een mail met een korte snack waar je wijzer van wordt.

Hartelijke groeten,

Jean-Paul de Pundert

  • X
  • Hi, mijn naam is
  • Ik ben benieuwd hoe jullie mij verder kunnen helpen! Je kan mij bereiken op mijn mailadres
  • of telefonisch op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

search
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram